Liquid Lipstick

Har du önskat ett läppstift som ger ett semi-matt resultat med en sammetslen finish? Samtidigt som det är högpigmenterat, fullt täckande, ger lyster samt långvarig återfuktande effekt – då vill vi introducera dig till våra flytande läppstift. Välj mellan flera olika färger, eller varför inte köpa ett kit med flera läppstift i?

LIQUID LIP KIT
LIQUID LIP KIT
Liquid Lipstick & Lip Pencil
Kit 16%
285 KR
LUCKY CHARM
LUCKY CHARM
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Finns i 7 nyanser
195 KR
Köp nu
MAMAZITA
MAMAZITA
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Finns i 3 nyanser
195 KR
Köp nu
PRETTY NICE
PRETTY NICE
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Finns i 3 nyanser
195 KR
Köp nu
UNIQUE ANGEL
UNIQUE ANGEL
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Finns i 3 nyanser
195 KR
Köp nu
Flytande läppstift
CAIA’s flytande läppstift lägger sig med en lätt känsla på dina läppar och ger ett sammetslent och semi-matt resultat utan att klibba. Läppstiften har hög pigmentering, innehåller aminosyror som ger återfuktade läppar, är fullt täckande och ger fin lyster. Läppstiften är perfekta att använda till både vardags som till fest. För att få ett mer markerat resultat kan du även applicera en läppenna och därefter ditt flytande läppstift för att kunna variera din look.
Vi har satt ihop olika kits för möjligheten att köpa fler flytande läppstift – till ett bättre pris. Varför inte passa på att fylla på färggarderoben med flera färger?
 
Våra flytande läppstift:
  • Semi-matta
  • Täckande & Återfuktande
  • Veganska
  • Kraftfulla pigment
  • Klibb-fri formula
  • Lätt känsla på läpparna
  • Ger en sammetslen känsla och lyster
 
CAIA tipsar
Applikatorn på alla våra flytande läppstift är formad och designad efter läppen vilket gör att appliceringen blir lättare längs dina läppars konturer samt ger ett snyggare resultat.
 
Alla våra flytande läppstift är veganska.
 
När du köper flytande läppstift eller läpprodukter generellt kan det vara svårt att veta vilken färg som passar bäst då bl a läpparnas underton kan göra att färger skiljer sig något. På hemsidan visar vi hur läppstiftet kan se ut på olika personer men se gärna till din egen hudton och underton i läpparna för att få bästa möjliga resultat.
 
Läppstift i sig är kul – du känner dig piffad och kan variera i alla dess färger och formulas! Med våra flytande läppstift har vi flera olika färger som du kan variera med, experimentera nya looks med och variera med hjälp av läppenna, endast fantasin sätter gränser. Ska du använda läppenna rekommenderar vi att applicera läppennan först och därefter det flytande läppstiftet.
 
På vår Youtube-kanal har vi även flera videos där vi visar upp våra läppstift ytterligare samt har videos på olika tutorials där vi använder just våra flytande läppstift. Kolla gärna in dessa för mer inspiration.
 
Vi finns här för dig!
Vi på CAIA finns här för dig och hjälper dig mer än gärna. Dyker det upp en fråga eller fundering om din order, våra produkter eller annat är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på: info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig inom 24 timmar.
 
CAIAs mål
När vi skapar make up, parfym och accessoarer vill vi skapa produkter av allra högsta kvalitet utan ett för högt pris för våra kunder. När ni besöker CAIA Cosmetics får ni en del av våra oss, men även produkter av väldigt bra kvalité.
Viktigt för oss är att alltid finnas tillgängliga för våra kunder och ni är alltid välkomna att kontakta oss via sociala medier eller vår kundtjänst.
 
Hur vi arbetar
Vi vill skapa produkter av hög kvalité – utan att det ska kosta alldeles för mycket för våra kunder. Vi har därför valt att arbeta med de bästa fabrikerna i världen och kapa alla mellanhänder för att exklusivt finnas på www.caiacosmetics.com
 
När vårt produktutvecklingsteam arbetar lägger de ner sin själ i att ta fram de bästa produkterna enligt våra önskemål och standard. Vi lyssnar alltid in vad våra kunder önskar att vi utvecklar samt vad vi själva tycker bör arbetas fram. Varje flytande läppstift är noga framtaget av vårt team gällande formula av läppstift, färg och förpackning.

Flytande läppstift
Liquid LipstickLiquid LipstickLiquid Lipstick

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla