Ansiktsvatten

Toner används efter din rengöring för att återställa hudens pH-värde och för att avlägsna överbliven makeup och smuts. Våra toners finns anpassade för fet, torr, känslig och normal hy. Välj den som passar bäst för dig! 

Bästsäljare
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
195 KR
Köp nu
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
195 KR
Köp nu
BALANCING TONER
BALANCING TONER
Oily/Combination Skin
Toner
195 KR
Köp nu
Bästsäljare
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
Finns i 2 nyanser
95 KR
Köp nu
Nyhet
CICASENCE ESSENCE
CICASENCE ESSENCE
Dry/Sensitive Skin
Toner
325 KR
Köp nu

Din rengöringsrutin avslutas med fördel genom att applicera en toner för att återställa hudens pH-värde. När du tvättar ditt ansikte med rengöring och vatten kan pH-balansen rubbas eftersom vanligt vatten har högre pH-värde än din hy. Våra toners återställer huden vilket är ett viktigt steg för att få maximal effekt av efterföljande produkter såsom serum och dagkräm. 

Applicering
Du kan med fördel klappa in din toner med händerna, men det går även bra att applicera några droppar på en bomullsrondell och dra över huden. Du ska inte tvätta bort din toner efter applicering eftersom tonern gör att de produkter du applicerar efteråt får maximal effekt och enklare sjunker in i huden. 

Olika hudtyper
Våra toners är anpassade efter olika hudtyper och fyller olika behov. En torr och känslig hy behöver en toner som är skonsam och återfuktar. En oljig hy behöver i stället en toner som minskar porer, reducerar talgproduktionen och lämnar huden matt under dagen. Välj en toner som passar just din hudtyp. 

Torr och känslig hy
Calming Toner lugnar och återfuktar huden på djupet. Tonern har en lite tjockare konsistens som bland annat innehåller den aktiva ingrediensen Panthenol som lugnar och mjukgör. Tonern appliceras efter du rengjort huden för att förbereda den innan applicering av resterande hudvård och gör även att dina andra produkter lättare sjunker in i huden.

Kombinerad och oljig hy
Balancing Toner hjälper till att balansera huden genom att reglera oljeproduktionen. Detta tack vare ingredienser som Salicylic Acid och Evermat som motverkar förstorade porer och reglerar den glansighet en oljig hy ofta upplever under dagen. Tonern appliceras hjälp en bomullspad efter att du rengjort huden på de områden där du ofta känner dig oljig i slutet av dagen.

Normal hy
Ultimate Hydration Toner förbereder din hud och ger en riktig återfuktningsboost. Ultimate Hydration Toner innehåller Hyaluronic Acid som återfuktar huden på djupet och balanserar det naturliga PH-värdet. Tonern appliceras efter du rengjort huden för att förbereda den innan applicering av resterande produkter i din hudvårdsrutin. Klappa försiktigt in produkten i ansikte och hals eller applicera med hjälp av en bomullspad.  

Sociala medier
Följ oss på sociala medier! Du hittar CAIA Cosmetics på Instagram, YouTube, TikTok och Facebook. På Instagram lägger vi dagligen upp bilder och storys med inspiration, tips och trix, tutorials och svarar på era frågor. På TikTok hittar du mer lekfullt content där vi inspirerar och skapar olika looks. På YouTube finns informativa videos om våra produkter, lanseringsfilmer och även material där du får följa med oss på CAIA Cosmetics HQ. 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla