Paletter

Sassy, Classy och Cute - våra ansiktspalatter är här för att stanna. De har snabbt blivit en favorit hos många av våra CAIAs. De är enkla att ha med sig samtidigt som de innehåller contour, blush, bronzer och highlighter, allt i ett för att du enkelt ska kunna ha den med dig.
SASSY
Face Palette
395 kr
Köp nu
CLASSY
Face Palette
395 kr
Köp nu
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
695 kr
Köp nu
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
695 kr
Köp nu

CAIAs paletter
En av våra mest köpta produkter - våra ansiktspaletter! Sassy, Classy & Cute har snabbt blivit favoriter hos våra CAIAs. Paletten innehåller fyra produkter: Highlighter, bronzer, rouge och contour. Highlightern med sin prismateknoligi skapar vacker lyster samtidigt som att formulan gör att den är lättapplicerad. Rouget är silkeslent, bronzern ger ett härligt solkysst resultat samtidigt som contouren är lättanvänd. 
Paletten i sig är väldigt behändig att ha med sig i både väska och necessär samtidigt den innehåller flera produkter och har en spegel på insidan för att du enkelt ska kunna sminka dig eller bättra på under dagen. 

Sassy 
Denna palett är den ljusaste av alla våra nyanser. Highlightern är ljus och mer kall i sin underton. Contour är i en mer kall underton för att kunna arbeta mer med skuggor medan bronzern är varmare i sin ton för att kunna applicera i hela ansiktet. Rouget är i en rosa nyans. Denna palett är vegansk. 
För att se en bild på alla färger, se bild 5 på produktsidan. 

Classy
Denna palett är den näst ljusaste i vårt sortiment. Highlightern är i en mer varm, guldig nyans. Rouget är mer i en kopparnyans och contour är igen i en kallare nyans för att kunna arbeta med skuggning samtidigt som bronzern är varmare för att kunna applicera där du önskar. Denna palett är vegansk. 
För att se en bild på alla färger, se bild 5 på produktsidan. 

Cute
Denna palett innehåller två rouge i två olika färger för att istället kunna arbeta mer dynamiskt med olika färger i ansiktet. Den ena rouget är i en röd, rosa nyans och det andra rouget är i en mer lila nyans. Bronzern är den mörkaste nyansen av våra fyra paletter och highlightern är mer kall underton i en  kopparnyans med lila inslag.
För att se en bild på alla färger, se bild 5 på produktsidan. 

Våra paletter: 

  • Highlighter, bronzer, contour och rouge 
  • Cruelty Free
  • Fri frakt över 250 kr 


Produkterna i paletten 
Rouge applicerar du på kindbenet för att framhäva dina drag och ditt ansikte. Ett tips är att applicera med en bra borste anpassad för just rouge för att kunna göra en enkel och jämn applicering. Vi rekommenderar Angled Blush Brush 06 eller Feather Blending Brush 05. Applicera med lätta handrörelser för bäst resultat.

Contour använder du får att kunna skapa mer dynamik i ansiktet, du jobbar då med en mörkare nyans än din egen hudton för att kunna skugga de områden du ej vill framhäva och skapa mer djup i ditt ansikte.

En highlighter använder du för att ta fram de drag i ditt ansikte som du vill framhäva med hjälp av ljusreflektion och lyster. Här sätter endast fantasin stopp vart du vill applicera men många lägger på kindbenet, ögonbrynsbenet, näsa, amorbåge och dekolletaget. Bronzer är för att skapa en något mörkare nyans i ansiktet än din egen för att få ett mer solbränt intryck. Detta applicerar du antingen i hela ansiktet eller på de ytor där du anser att det gör sig bäst. Många använder också bronzer som rouge eller ögonskugga. 

Sminkpaletter

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla