Body glow

Gillar du extra glow på ben, armar eller dekolletage? Då är vår body glow din nya go to! Produkten kommer i tre nyanser och är högpigmenterad.
GOLDEN BEAM
GOLDEN BEAM
Body Glow
Body Glow
Finns i 3 nyanser
495 KR
Köp nu
GOLDEN TAN
GOLDEN TAN
Body Glow
Body Glow
Finns i 3 nyanser
495 KR
GOLDEN SPARKS
GOLDEN SPARKS
Body Glow
Body Glow
Finns i 3 nyanser
495 KR
Köp nu
BODY GLOW BRUSH
BODY GLOW BRUSH
Body
Brush
195 KR
Köp nu
 BODY GLOW KIT
 BODY GLOW KIT
Body Glow & Body Brush
Kit 17 %
575 KR
MTV
SHOW ME SKIN
SHOW ME SKIN
Body Fragrance Powder
Highlighter
345 KR
Köp nu

Glow Body Glow 
Lite extra glow är aldrig fel! Blanda vår body glow i din body lotion för att få skimmer på ben och armar eller applicera produkten direkt på utvalda punkter du vill ska poppa lite extra. Den varma undertonen gör att du får gyllene finish och en härlig lyster.
Vi rekommenderar att applicera vår Body Glow med BODY GLOW BRUSH som är formad för att appliceringen ska vara lätt och bli jämn.


Highlighter
Kan du inte få nog av glow? Under vår kategori HIGHLIGHTER hittar du flera olika produkter som ger lyster.

Liquid Highlighter
En flytande highlighter att applicera med borste, svamp eller fingrarna i ansiktet på de punkter du vill ska poppa eller blanda i din foundation/dagkräm för ett naturligt glow.

Glow Stick 
Ett krämigt stick som blir ett med huden och ger ett naturligt resultat men går också att applicera direkt på de punkter där du vill ha extra lyster. Perfekt att ha med i handväskan!

Pressad highlighter
Våra pressade highlighters är skapade med en prismateknologi som ger ett silkeslent resultat och ett magiskt glow! 

Sociala Medier
På våra sociala medier vill vi både inspirera och ge tips och information om våra produkter och hur de kan användas. På IGTV och YouTube finns flera olika tutorials skapade tillsammans med våra makeupartister på olika looks du enkelt kan skapa. Tagga oss gärna på dina sociala medier - vi älskar att se era resultat!

Frågor?
Har du en fråga eller vill du ha hjälp eller information angående våra produkter? Tveka inte, utan hör av dig till oss på info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig. 

Body GlowBody GlowBody Glow

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla