HÅRVÅRD

Att ta hand om och skydda håret är en viktig del för att få din styling att se så bra ut som möjligt. Produkter som ger näring, återfuktar och mjukgör hittar du här. Använder du styling-verktyg är värmeskydd ett måste. 
STEP ONE
STEP ONE
Heat Protector
225 KR
Köp nu
Bästsäljare
CARE SOUFFLÉ
CARE SOUFFLÉ
Hair Mask
265 KR
Köp nu
PERFECT ENDS
PERFECT ENDS
Hair Oil
245 KR
Köp nu
Nyhet
SUMMER SAVIOR
SUMMER SAVIOR
UV Hair Protection Mist
265 KR
Köp nu
STYLE EDITION KIT
STYLE EDITION KIT
785 KR 920 KR
NYHET!
SPARE YOUR HAIR KIT
495 KR 565 KR

STEP ONE HEAT PROTECTION
Värmeskydd som skyddar håret mot skador som kan uppstå av styling-verktyg. Sprayen har en lätt formula som ger naturlig glans och hjälper att mjukgöra håret. 

PERFECT ENDS HAIR OIL
En hårolja som ger näring och lämnar håret mjukt med en naturlig glans. Oljan har en lätt konsistens som gör att håret inte känns tungt eller blir oljigt. 

CARE SOUFFLÉ HAIR MASK
En hårinpackning som återfuktar och mjukgör dina hårstrån. Den innehåller arganolja och aminosyror som lämnar håret mjukt och med en naturlig glans. 

HAIRBAND & HAIRCLIPS
Vi erbjuder även hårband och klämmor som är skonsamma mot håret och gör att du enkelt håller håret borta från ansiktet när du gör din kvällrutin eller makeup. Du hittar alla tillbehör under kategorin ”borstar & tillbehör”. 

KIT
Vi erbjuder också flera olika kit där vi samlat produkter som passar att använda ihop till ett rabatterat pris. Alla våra kit hittar du under kategorin ”kits & sets”. 

KONTAKTA OSS
Har du en fråga om våra produkter, önskar du rådgivning angående nyanser eller har du någon annan fundering? Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

FÖLJ OSS!
Vi finns på Instagram, YouTube, TikTok och Facebook. Där hittar du inspiration, information och tutorials. Följ oss gärna på Instagram för att få den senaste uppdateringen och informationen om våra nya lanseringar och produkter.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla