Läppglans

Våra läppglans har en krämig formula som ger en mjuk finish och den stora applikatorn gör den enkel att applicera. De olika nyanserna är skira och ger läpparna glans som du enkelt bygger upp i flera lager.
PINKY GLOSS
Lip Gloss
156 kr 195 kr
Köp nu
JUICY
Lip Oil
140 kr 175 kr
GOLDEN GLOSS
Lip Gloss
156 kr 195 kr
Köp nu
VACAY
Lip Oil
140 kr 175 kr
Köp nu
BEIGE GLOSS
Lip Gloss
156 kr 195 kr
Köp nu
GLOSSY LIPS
Lip Gloss & Lip Balm
295 kr 390 kr
PINK LOVE KIT
Glow Blush, Lip Gloss & Lip Balm
495 kr 635 kr
BEST SELLER KIT
Mascara, Brow Gel & Lip Gloss
465 kr 615 kr
Köp nu

Läppglans med en mjuk och krämig formula. De skira färgerna ger läpparna glans som du enkelt bygger upp i fler lager för extra skinande resultat. Det veganska läppglanset har en stor applikator för enklare applicering.

CAIAs läppglans:
Veganska
Sammetslen finish
Krämig formula
Cruelty free

Använd läppglanset som det är för extra skimmer och glans på dina läppar. Grunda med en läppenna eller ett läppstift under för en djupare nyans.  

Instagram
Följ oss på Instagram för swatches, bilder och inspirationsfilmer. Tagga CAIA Cosmetics för chans att bli repostad i vårt flöde. CAIA Cosmetics finns även på Facebook, Youtube och TikTok – följ oss där! Tips, inspiration och tutorials är lite av det du hittar på våra sociala kanaler.

Leverans
När ditt paket skickas från vårt lager får du ett mail med en spårningslänk där du kan följa paketet. Orderbekräftelse får du endast digitalt, det skickas alltså inte med någon följesedel i paketet. Har du några frågor angående din leverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@caiacosmetics.com.

Fråga?
Har du en fråga om våra läppglans eller någon annan produkt är du välkommen att skicka ett mail till vår kundtjänst på: info@caiacosmetics.com så hjälper dig mer än gärna!

Recensioner
Hur upplever du våra produkter? När du provat din produkt logga in på ’mina sidor’ för att skriva en recension. Det hjälper både oss och kunder som är intresserade av produkten.

Läppglans

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla