Värmeskydd

Bästsäljare
STEP ONE
STEP ONE
Heat Protector
Heat Protection
225 KR
Köp nu

Att ta hand om och skydda håret är en viktig del för att få din styling att se så bra ut som möjligt. Produkter som ger näring, återfuktar och mjukgör hittar du här. Använder du styling-verktyg är värmeskydd ett måste.

STEP ONE HEAT PROTECTION
Värmeskydd som skyddar håret mot skador som kan uppstå av styling-verktyg. Sprayen har en lätt formula som ger naturlig glans och mjukgör håret.

Hairband & hairclips

Vi erbjuder även hårband och klämmor som är skonsamma mot håret och gör att du enkelt håller håret borta från ansiktet när du gör din kvällrutin eller makeup. Du hittar alla tillbehör under kategorin ”borstar & tillbehör”. 

Kit
Vi erbjuder också flera olika kit där vi samlat produkter som passar att använda ihop till ett rabatterat pris. Alla våra kit hittar du under kategorin ”kits & sets”. 

Kontakta oss
Har du en fråga om våra produkter, önskar du rådgivning angående nyanser eller har du någon annan fundering? Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Följ oss!
Vi finns på Instagram, YouTube, TikTok och Facebook. Där hittar du inspiration, information och tutorials. Följ oss gärna på Instagram för att få den senaste uppdateringen och informationen om våra nya lanseringar och produkter.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla