Nattkräm

Nattkräm appliceras som ett sista steg i din kvällsrutin för att återfukta huden och förbereda den för en ny dag. Nattkrämen har i regel en rikare formula än dagkrämen och arbetar aktivt hela natten för att hjälpa huden att återhämta sig. Vår nattkräm passar alla hudtyper och återfuktar samt lugnar din hud. 

Bästsäljare
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
All Skin Types
Night Cream
325 KR
Köp nu

En av hudens viktigaste återhämtningsfaser är just natten, här kan huden jobba ostört för att återhämta sig från de påfrestningar den utsatts för under dagen. Nattkräm ett viktigt steg i din kvällsrutin för att hjälpa huden till maximal återhämtning. 

The Sleeping Beauty Night Cream är fylld med med lugnande och återfuktande ingredienser som Aloe Vera och Hyaluronic Acid för att stärka hudens barriär och göra den redo för en ny dag.

Gör så här
Applicera din nattkräm på ett rengjort ansikte, efter toner, och serum. En liten mängd räcker för att återfukta din hy - vi rekommenderar en mängd lite större än en ärta. Applicera produkten med mjuka, lätta, uppåtgående rörelser.  

Rengöring
Det är viktigt att nattkrämen appliceras på ett väl rengjort ansikte. I vårt sortiment hittar du tre olika cleanser, beroende på vilken hudtyp du har.

Sensitive/dry
Gentle cream to foam cleanser rengör skonsamt huden utan att störa eller slita på huden. Med aktiva ingredienser som Moringa Seed och Prickly Pear är cleansern lugnande, samtidigt som den lämnar huden ren och återfuktad.

Oily/combination
Active Cleansing Gel kontrollerar hudens oljeproduktion, bevarar dess normala fuktbalans samtidigt som den skonsamt rengör din hy på djupet. Cleansern innehåller bland annat Niacinamide och PHA som tillsammans balanserar talgproduktionen, rengör på djupet och minskar synligheten av porer.

Normal
Soft cream to foam cleanser bevarar balansen i huden och rengör på djupet. Cleansern innehåller aktiva ingredienser som Hyaluronic Acid och Prickly Pear för att återfukta, jämna ut och stärka huden. Den unika formulan rengör huden från olja, orenheter och make up utan att påverka hudens naturliga skyddsbarriärer. 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla