FRAMHÄV DIN ÖGONFÄRG

Genom att välja rätt nyans av ögonskugga kan du få dina ögon att poppa mer än någonsin. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta vilka ögonskuggor du ska välja om du vill framhäva just din ögonfärg. Välj bara ögonfärg nedan och upptäck alla magiska skuggor som kommer ge dina ögon mer liv och få dina ögon att framhävas mer än någonsin tidigare.

Ögonskuggsborstar

En perfekt uppsättning borstar är nyckeln för att uppnå den perfekta looken.

Ögonsmink för bruna ögon

Framhäv dina bruna ögon

Alla med bruna ögon har särskilt mycket tur när det kommer till ögonsmink. Du kan addera nästan vilken färg du vill på dina lock för att få din ögonfärg att poppa. Upptäck ögonskuggorna som kommer förstärka din bruna ögonfärg nedan.

Ögonsmink för blå ögon

Framhäv dina blå ögon

Toner nära gult och rött är dina bästa vänner när du vill förstärka dina blå ögon. Varma nyanser som orange, rött och varma rosa toner kommer göra att din ögonfärg poppar som aldrig förr. Upptäck ögonprodukterna som kommer att komplettera dina blå ögon nedan.

Ögonsmink för gröna ögon

Framhäv dina gröna ögon

Ögonskuggor i lila toner är perfekta för dig som vill framhäva dina gröna ögon så mycket som möjligt. Även orange och röda toner kompletterar gröna ögon otroligt fint. Upptäck ögonskuggorna som kommer att få dina gröna ögon att poppa mer än någonsin nedan.

Ögonsmink för melerade ögon

Framhäv dina melerade ögon

Melerade ögon är en kombination av bruna och gröna toner, vilket innebär att du har dubbelt så många färger att välja mellan. Lila toner kommer att skapa en fantastisk kontrast och framhäva de gröna tonerna i dina ögon. Men genom att addera en skugga som har en guldig eller brons-nyans kommer istället dina bruna toner att framhävas som aldrig förr.

CAIA Cosmetics

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla