Textur

TOUCH UP
TOUCH UP
Light Texture Spray
Hair Spray
225 KR
Köp nu
AFTER BEACH
AFTER BEACH
Salt Spray
Hair Spray
225 KR
Köp nu

Att styla håret behöver inte vara svårt eller ta tid. Med rätt produkter kan du enkelt få till det resultat du önskar. Håret kan göra en hel look! Här hittar du alla stylingprodukter som finns i vårt sortiment. 

AFTER BEACH SALT WATER SPRAY
Saltvattenspray som ger textur och stadga till håret för att enkelt skapa en beachlook. Sprayen skapar en matt finish och ger även en känsla av tjockare hår. 

VOLUME BOOST ROOT LIFT SPRAY
Volymspray med en lätt formula som ger naturlig stadga utan att klibba. Den innehåller vitamin E som ger håret fukt och naturlig glans. 

TOUCH UP LIGHT TEXTURE SPRAY
Spray med en lätt formula som ger naturlig stadga och en luftig textur till håret. 


Hairband & hairclips

Vi erbjuder även hårband och klämmor som är skonsamma mot håret och gör att du enkelt håller håret borta från ansiktet när du gör din kvällrutin eller makeup. Du hittar alla tillbehör under kategorin ”borstar & tillbehör”. 

Kit
Vi erbjuder också flera olika kit där vi samlat produkter som passar att använda ihop till ett rabatterat pris. Alla våra kit hittar du under kategorin ”kits & sets”. 

Kontakta oss
Har du en fråga om våra produkter, önskar du rådgivning angående nyanser eller har du någon annan fundering? Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Följ oss!
Vi finns på Instagram, YouTube, TikTok och Facebook. Där hittar du inspiration, information och tutorials. Följ oss gärna på Instagram för att få den senaste uppdateringen och informationen om våra nya lanseringar och produkter.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla