SPF

Ny Design
GOT YOU COVERED KIT
GOT YOU COVERED KIT
SPF 30 Lip Oil & SPF 50+ Face Cream
Kit 14 %
445 KR
Ny Design
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
Lip Care
225 KR
Köp nu
Ny Design
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
295 KR
Köp nu

SPF är en förkortning av Sun Protection Factor – alltså solskyddsfaktor.  En bra SPF kan skydda din hud från de skadliga UV-strålar som orsakar tidigt åldrande och till och med hjälpa till att vända tecken på skada genom att minska mörka fläckar och förbättra hudens struktur. Siffrorna visar hur bra skydd en solkräm ger mot solens UV-strålar, alltså graden av solskyddsfaktorns UV-skydd.

- SPF 30 kan ge trettio gånger hudens normala skydd mot solens UV-strålar.

- SPF 50 kan ge femtio gånger hudens normala skydd mot solens UV-strålar.

The Shield Face Cream
En ansiktskräm som ger huden ett högt UV-skydd. Krämen absorberas snabbt utan att klibba och innehåller hyaluronsyra och Vitamin E som återfuktar och mjukgör huden. Applicera direkt på rengjord hud eller som ett sista steg i din hudvårdsrutin.  The Shield innehåller SPF 50+.


Beach Lip Oil

Tänk på att även skydda läpparna! Beach Lip Oil ger fin glans till dina läppar samtidigt som den skyddar mot solens UV-strålar. Oljan är berikad med Vitamin E och SPF 30. Den är smidig att applicera för ett jämnt lager glans som skyddar läpparna.


After Sun Serum
Serum perfekt att applicera efter en lång dag i solen. Lätt och snabbabsorberande after sun-serum som hjälper till att främja fukt samt att återfå komfort och smidighet i huden.

SPFSPFSPF

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla