Setting Spray

Önskar du att addera glow eller extra fukt till din make up rutin? Svaret är då setting spray. Med hjälp av spray som antingen adderar lyster eller fukt kommer din make up att sitta bättre under dagen. Köp antingen en duo för bägge setting spray eller hitta din favorit idag.
THAT EXTRA HOUR
Long Lasting Setting Spray
245 kr
Köp nu
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
225 kr
Köp nu
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
225 kr
Köp nu
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
395 kr 450 kr
SETTING SPRAY TRIO
Setting Spray
555 kr 695 kr
SETTING SET
Long Lasting Setting Spray & Toiletry Bag
335 kr 420 kr
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
595 kr 695 kr
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
695 kr 890 kr

That Dewy Look & That Extra Hydration 
Våra älskade setting sprays! That Dewy Look fokuserar på att skapa “glow” och ge din hud lyster utan att bli oljig. Använd den innan du applicerar make up för en bra grund, efter make up för fixering eller ha med i väskan för att addera lyster under dagen. 
Håll flaskan ca 30 cm från ansiktet vid applicering och med vår specialdesignade pump för du ett jämnt lager över ditt ansikte. 
Detta setting spray med sin ultralätta formula jämnar även ut huden med hjälp av extrakt från bruna alger. 
Den går lika bra att använda till makeup som utan - bara du vill addera vacker lyster. 

That Extra Hydration är vårt återfuktande spray. Alla vet vi hur viktigt det är med fukt för att få ett hållbart och snyggt resultat för sin make up, eller hur? Detta setting spray är specifikt framtaget av vårt produktutvecklingsteam för att ge din hy en extra fuktboost. Samtidigt som den återfuktar innehåller den även fikonkaktus som lugnar irriterad hud. 
Använd setting sprayet innan applicering av din make up, när din make up är klar för fixering, applicera under dagen för att fuktboosta huden eller när du är osminkad om du känner dig torr. Även That Extra Hydration har en specialdesignad pump för att ge dig mjuk och jämn applicering över ansiktet. När du applicerar, håll flaskan ca 30 cm från ditt ansikte och spraya den ultralätta formulan för bästa möjliga resultat. 

Båda spray gör att din make up sitter bättre under dagen!

Köp fler
Vi förstår att man även kan vilja ha både och, det bästa av två världar tänker vi. Därför har vi skapat ett set med bägge spray till ett bättre pris för att du ska kunna shoppa bägge två, så kan du blanda dem eller använda var för sig, allt efter ditt önskade resultat! 
Vi har även gjort ett set med bägge setting spray och vår rosa necessär för att du ska få det perfekta kitet! 

Våra settings sprays: 

  • 100 ml
  • Veganska 
  • Cruelty Free
  • Fri frakt över 250 kr 


Varför ska man använda ett setting spray?

  • Fixering av make up
  • Mer hållbart resultat 
  • Adderar funktioner såsom fukt & lyster 
  • Härlig applicering under dagen 
  • Flera vårdande ingredienser 


Vill du läsa mer? 
På varje produktsida våra sprayer kan du både läsa informativa produkttexter om varje produkt men även läsa kundrecensioner om hur andra kunder upplever våra setting sprayer. Har du fortfarande en fråga, är du också alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kommer i kontakt med oss här


Ett sista tips .. 
Våra setting sprays är 100 ml och i en storlek som gör den perfekt att ta med i väskan för applicering under dagen, att ha i necessären eller i badrumsskåpet. Vi hoppas att du kommer skapa fantastiska look med hjälp av våra setting sprays!

Setting spray Setting Spray Setting Spray

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla