Kroppsvård

Här finner du produkter till kroppen som doftar gott, mjukar upp och rengör.
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
295 KR
Köp nu
Bästsäljare
SILKY SENSATION LE CIEL
SILKY SENSATION LE CIEL
245 KR
Köp nu
CALM ME MAYBE
CALM ME MAYBE
875 KR 1050 KR
SILKY SENSATION LE SOIR LUMIÈRE
SILKY SENSATION LE SOIR LUMIÈRE
245 KR
Köp nu
Bästsäljare
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
235 KR
Köp nu
SUMMER BREEZE
SUMMER BREEZE
725 KR 840 KR
SUMMER OF ’23
SUMMER OF ’23
1495 KR 1915 KR

Ska du köpa en present?
Har du svårt att bestämma dig för vad du ska ge bort i present? Eller är du ute i sista sekunden? Köp ett presentkort hos oss så får mottagaren själv välja precis det man själv vill ha. Våra presentkort är ett e-presentkort och skickas direkt till din mailadress. De är giltiga i ett år från köptillfället och värdekoden som används direkt i kassan står på presentkortet. 

Sociala medier
Vill du få mer inspiration eller information om våra produkter? Följ oss på sociala medier! Vi finns på Youtube, Instagram och TikTok där vi presenterar olika typer av content. På Youtube finns mycket tutorials där vi tillsammans med våra makeup artister presenterar nya looks samt tips på hur du kan använda våra produkter. På TikTok vill vi bjuda in till inspiration och humor och på Instagram finns mycket inspirerande content skapade av er och oss samt information om lanseringar och restocks.

Frågor?
Har du en fråga eller fundering gällande våra produkter eller har du svårt att välja nyans eller typ av produkt? Då är du varmt välkommen att skriva till oss på: info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig mer än gärna.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla