Kroppsvård

Här finner du produkter till kroppen som doftar gott, mjukar upp och rengör.
Filtrera
Sortera
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
295 KR
Köp nu
Bästsäljare!
SILKY SENSATION BODY BUTTER
SILKY SENSATION BODY BUTTER
245 KR
Köp nu
OH SO SOFT
OH SO SOFT
Body Butter & Body Scrub
435 KR 540 KR
Nyhet
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
235 KR
Köp nu

La Nuit Body Kit 
Ett kit med shower gel och body lotion med en otrolig doft av bland annat mandarin, natthyacint och vanilj. Shower gelen innehåller aloe vera som verkar lugnande och skonsamt vilket passar torr och känslig hud. Body lotion har en lätt textur som snabbt sjunker in i huden och innehåller E-vitamin som skyddar och vårdar din hud.

Ska du köpa en present?
Har du svårt att bestämma dig för vad du ska ge bort i present? Eller är du ute i sista sekunden? Köp ett presentkort hos oss så får mottagaren själv välja precis det man själv vill ha. Våra presentkort är ett e-presentkort och skickas direkt till din mailadress. De är giltiga i ett år från köptillfället och värdekoden som används direkt i kassan står på presentkortet. 

Sociala medier
Vill du få mer inspiration eller information om våra produkter? Följ oss på sociala medier! Vi finns på Youtube, Instagram och TikTok där vi presenterar olika typer av content. På Youtube finns mycket tutorials där vi tillsammans med våra makeup artister presenterar nya looks samt tips på hur du kan använda våra produkter. På TikTok vill vi bjuda in till inspiration och humor och på Instagram finns mycket inspirerande content skapade av er och oss samt information om lanseringar och restocks.

Frågor?
Har du en fråga eller fundering gällande våra produkter eller har du svårt att välja nyans eller typ av produkt? Då är du varmt välkommen att skriva till oss på: info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig mer än gärna.

Kroppsvård

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla