Blush

Våra blush är skapade med prismateknologi som ger en naturlig lyster och blir ett med ansiktet. Produktens krämiga formula gör den både enkel att applicera och att bygga upp till önskat resultat.
PINK LEMONADE
Glow Blush
196 kr 245 kr
Köp nu
PEACH SORBET
Glow Blush
196 kr 245 kr
Köp nu
WILD STRAWBERRY
Glow Blush
196 kr 245 kr
Köp nu
RASPBERRY PASSION
Glow Blush
196 kr 245 kr
Köp nu
BLUSH ME
Glow Blush & Brush
375 kr 440 kr
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
156 kr 195 kr
Köp nu
ANGLED BLUSH BRUSH 06
Blush & Contour
156 kr 195 kr
Köp nu
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
895 kr 1120 kr
PINK LOVE KIT
Glow Blush, Lip Gloss & Lip Balm
495 kr 635 kr

Våra krämiga puder-blush har en formula av prismateknologi som blir ett med ditt ansikte och ger en naturlig lyster. Proudukten är enkel att applicera och lägger sig lätt på huden. De veganska blushen byggs lätt upp till önskat resultat.

CAIAs blush:

  • Veganska
  • Krämig puderformula
  • Prismateknologi för ett silkeslent resultat
  • Cruelty Free


Pudrets krämiga formula innebär att du inte får upp lika mycket produkt på borsten som när du använder andra högpigmenterade blush. Det ger en jämnare fördelning av produkten som du kan jobba upp till önskat resultat. Detta innebär att när du ska använda produkten, arbeta upp den med borsten och applicera i ansiktet med cirkulärara rörelser. För ett naturligt resultat applicera gärna rouget på kinderna, samt lite i pannan och ner på hakan för en rosig look. Blushet passar även jättebra att använda som ögonskugga.

Vi rekommenderar att använda Domed Powder Brush 03, Angled Blush Brush 06 eller Feather Blending Brush 05 till våra blush. 

Sociala medier
Följ CAIA Cosmetics på Instagram, Youtube, Facebook och TikTok. Där visar vi upp alla produkter och ger inspiration på vilka looks du kan skapa. Videos med tips och trix, swatchbilder och reposts hittar du i våra flöden. Tagga oss i dina inlägg för chans att bli repostad. 

Leverans
När ditt paket skickas från vårt lager får du ett mail med en spårningslänk där du kan följa paketet. Orderbekräftelse får du endast digitalt, det skickas alltså inte med någon följesedel i paketet. Har du några frågor angående din leverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@caiacosmetics.com

Tack för ert stöd!
Vi uppskattar er värme och glädje som ni sprider varje dag på sociala medier. Fortsätt gärna att tagga CAIA Cosmetics, vi tycker det är så roligt att se när ni använder våra produkter och hur grymma ni är på att applicera make up!

Hur upplever du våra produkter?
Vi vill veta vad just du tycker om din produkt! Skapa gärna ett konto på hemsidan via mina sidor och skriv en recension om hur du upplever din blush. 

Blush

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla