Parfym

Bygg din egen doftgarderob! Hitta parfymen du vill bära på dagen samt under sena kvällar. På varje produktsida beskrivs parfymens hjärt-, topp- och basnoter för att beskriva doften för dig samt hur den upplevs. Allt för att du ska känna en tillhörighet till vilken parfym du önskar till varje tillfälle. Samtliga av CAIAs parfymer är veganska.

Bästsäljare
LE CIEL
LE CIEL
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Köp nu
LE SOIR LUMIÈRE
LE SOIR LUMIÈRE
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Köp nu
AMICI
AMICI
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Köp nu
SENSO
SENSO
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Köp nu
BISOU
BISOU
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Köp nu
LA NUIT
LA NUIT
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
LE CIEL SENSATION
LE CIEL SENSATION
Perfume & Body Butter
Kit 17%
695 KR
SUMMER BREEZE
SUMMER BREEZE
Body Butter & Perfume
Kit 14%
725 KR
Parfymer hos CAIA
Vår ambition är att skapa produkter av hög kvalité till ett bra pris för våra kunder. Vi lägger ner vår själ i vår produktutveckling och lyssnar alltid in vad våra kunder önskar, vad vi tycker saknas i vårt sortiment samt på marknaden. Varje parfym är noga framtagen av CAIAs produktutvecklingsteam för att de ska dofta enligt vår önskan samt en snygg design på flaskan.
 
Vi vill ha ett stort utbud av parfymer där vi erbjuder olika typer av dofter – för att passa alla tillfällen och dygnets alla timmar. Men även med en flaska som är lika snygg på hyllan som i väskan. Idag har vi arbetat fram veganska parfymer med alltifrån sensuella dofter till mer söta och med våra parfymer vill vi ge självförtroende. Alla CAIAs ska omfamna hur fantastiska de är.
 
Parfymernas doft
På varje produktsida för respektive parfym kan du läsa om parfymens topp-, hjärt- och basnoter som presenteras samt en beskrivning av parfymen för att lättare förstå parfymens doft och uppfattning.
Se även fler videos om parfymerna på vår Youtube där vi personligen beskriver doften i sig.
 
Bygg en doftgarderob
Många hittar sin favoritparfym och använder den till alla tillfällen – vilket vi älskar! Det många dock också gör är att hitta sina favoriter för olika tillfällen, exempelvis en för dagen och en för natten – en för festen och en för jobbet. I vårt utbud av parfymer hittar du allt från sensuella dofter till blommiga, allt för att du ska kunna hitta dina favoriter till din vardag som semester.
 
Dofter väcker också minnen – och skapar minnen! Därför kan det också vara kul att variera. Oavsett om du letar efter en ny signaturdoft eller ett komplement till din samling, har vi utbudet till dig. Vi ska heller inte glömma att en parfym är en uppskattad present.
 
Bra att veta
Alla parfymer är Eau de Parfum, EdP och är 50 ml.
För att en retur av parfymen ska vara giltig, måste förpackningen vara oöppnad och parfymen oanvänd.
Önskar du mer beskrivning av någon parfym eller har frågor, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper till.
 
Parfymen ska förvaras svalt och inte i direkt solljus för längre hållbarhet.
 
CAIAs parfymer

  • Veganska
  • Cruelty free
  • 50 ml
  • Fri frakt över 250 kr
 
Vi vill …
Vårt mål och vår vision är skapa makeup och parfymer av allra högsta kvalitet utan att det ska behöva kosta dig för mycket. Detta arbetar vi för samt att vi idag utan mellanhänder säljer vårt smink exklusivt på www.caiacosmetics.se
När ni kliver in hos CAIA får ni inte bara det bästa som marknaden har att erbjuda, ni får också en del av våra hjärtan.  
 
Välkommen att höra av dig
Vi vill gärna hjälpa dig! Har du några frågor gällande våra produkter, din order eller annat så finns vi här. Kontakta oss via info@caiacosmetics.com så svarar vi dig inom 24 timmar.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla