Primer

Skapa en långvarig makeup bas tillsammans med CAIAs veganska primers! En av alla fördelar med att arbeta med en primer är de egenskaper de innehåller som tillför ett snyggare resultat samtidigt som din makeup sitter bättre och längre. Välj din nya primer idag efter din hudtyp och se resultatet!  
Bästsäljare
WAKE ME UP CREAM
Color Corrector
Finns i 2 nyanser
285 KR
Bästsäljare
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
Finns i 2 nyanser
325 KR
NO FOCUS
NO FOCUS
Face Stick
Primer
195 KR
Köp nu
DEW IT YOURSELF
DEW IT YOURSELF
Face Stick
Primer
195 KR
Köp nu
ALL NIGHT LONG
ALL NIGHT LONG
Long Lasting Primer
Primer
335 KR
Köp nu
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
Finns i 2 nyanser
325 KR
Köp nu
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
Eyeshadow
225 KR
Köp nu
The Perfect Prime - Normal Skin Primer
The Perfect Prime - Normal Skin Primer
Hydrating Primer
Primer
325 KR
Bästsäljare
Handle with Hair Sminkverktyg
Handle with Hair Sminkverktyg
Hairband
Tools
95 KR
Köp nu

För att få ett långvarigt makeup resultat behövs det, förutom en bra hudvårdsrutin och väl återfuktad hud, en primer anpassad efter din hudtyp som hjälper till för att få ett snyggt resultat - hela dagen.

CAIAs primers är veganska och där du väljer din nya favorit efter din hudtyp, normal/torr hy eller blandhy/oljig hy. Hitta din nya favorit idag!

Varför ska man använda en primer?
En primer jämnar ut och mjukgör din hud för att ge din makeup ett både mer långvarigt resultat men även ett snyggare resultat! Den innehåller flera olika aktiva ingredienser för att skapa ett önskat resultat för dig exempelvis att de med oljig hy önskar mattande effekt. 


The Perfect Prime - Normal skin
Vår primer för normal till torr hy kommer i en härlig rosa förpackning med en härlig, lätt formula! Med sin lätta formula sjunker den snabbt in i huden samtidigt som den återfuktar för ett långvarigt resultat. Den arbetar även med att jämna ut din hudton och ger en snygg finish på din makeup. Primern innehåller flera näringsrika ingredienser såsom Niacinamide (Vitamin B3), som arbetar med att just jämna ut din hudton och även minska synligheten av fina linjer. 

Primern kommer i burk och innehåller 20 ml (0,68 fl. oz). 


Applicering
Primern kommer tillsammans med en spatel så att du enkelt kan ta upp önskad mängd produkt. Applicera din primer på rengjord och återfuktad hud.

Använd spateln för att ta upp en liten mängd produkt och dutta ut det över ditt ansikte. Näsa, haka och panna är de vanligaste områden att applicera men den går såklart att applicera i hela ansiktet om du önskar. 

Arbeta försiktigt in din primer i huden i cirkulära rörelser, applicera inte för hårt och använd inte för mycket produkt. Vänta med att applicera din makeup tills din primer har sjunkit in i huden.

Vi älskar även att kombinera våra setting sprays med våra primers! Kombinationen gör att din makeup lägger sig väldigt bra och ser bra ut hela dagen. 

The Perfect Prime - Oily skin 
Vår primer för blandhy och oljig hy kommer i en härlig rosa förpackning men en härlig, lätt formula! Med sin lätta formula sjunker den snabbt in i huden samtidigt som den arbetar aktivt med att matta ner och jämna ut din hudton för ett långvarigt resultat. Primern innehåller även ingredienser som hjälper huden att reglera produktionen av talg för en mattande effekt samt minskar synligheten av porer. 

Primern kommer i burk och innehåller 20 ml (0,68 fl. oz).

Våra primers: 

  • Veganska 
  • Lätt formula 
  • Jämnar ut din hudton 
  • 20 ml 
  • Fri frakt över 250 kr 

Sminkset 
Vi har även kombinerat olika kits för att du ska få mervärde vid ditt köp! Där hittar du fler produkter till ett nedsatt pris - där du kan välja primer i ett kit med andra produkter. 


Youtube 
Svårt att välja eller önskar du mer information om våra primers? Gå gärna in på vår Youtube-kanal där vi har gjort en video för er där vi pratar ännu mer om våra primers, allt för att guida er rätt! Har ni fler frågor är ni också alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst där vi mer än gärna svarar på era frågor: info@caiacosmetics.com

PrimerPrimer

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla