hårvård

Här hittar du alla hårprodukter som finns i vårt sortiment. Värmeskydd, torrschampo eller hårolja? Det och mycket mer kan du shoppa här - hitta dina favoriter nu. 
Filtrera
Sortera
AFTER BEACH
AFTER BEACH
Salt Spray
225 KR
Köp nu
Bästsäljare
CARE SOUFFLÉ
CARE SOUFFLÉ
Hair Mask
265 KR
Köp nu
DAILY FIX KIT
DAILY FIX KIT
375 KR 420 KR
ONE MORE DAY DARK
ONE MORE DAY DARK
Dry Shampoo
195 KR
Köp nu
Nyhet
ONE MORE DAY LIGHT
ONE MORE DAY LIGHT
Dry Shampoo
195 KR
Köp nu
ONE MORE DAY TRANSPARENT
ONE MORE DAY TRANSPARENT
195 KR
Köp nu
PERFECT ENDS
PERFECT ENDS
Hair Oil
245 KR
Köp nu
NYHET!
SPARE YOUR HAIR KIT
495 KR 565 KR
STEP ONE
STEP ONE
Heat Protector
225 KR
Köp nu
STYLE EDITION KIT
STYLE EDITION KIT
785 KR 920 KR
Nyhet
SUMMER SAVIOR
SUMMER SAVIOR
UV Hair Protection Mist
265 KR
Köp nu
TOUCH UP
TOUCH UP
Light Texture Spray
225 KR
Köp nu
Bästsäljare
VOLUME BOOST
VOLUME BOOST
Root Lift
225 KR
Köp nu

Att styla håret behöver inte vara svårt eller ta tid. Med rätt produkter kan du enkelt få till det resultat du önskar. Håret kan göra en hel look! Här hittar du alla stylingprodukter som finns i vårt sortiment. 

AFTER BEACH SALT WATER SPRAY
Saltvattenspray som ger textur och stadga till håret för att enkelt skapa en beachlook. Sprayen skapar en matt finish och ger även en känsla av tjockare hår. 

VOLUME BOOST ROOT LIFT SPRAY
Volymspray med en lätt formula som ger naturlig stadga utan att klibba. Den innehåller vitamin E som ger håret naturlig glans. 

TOUCH UP LIGHT TEXTURE SPRAY
Spray med en lätt formula som ger naturlig stadga och en luftig textur till håret. 

ONE MORE DAY DRY SHAMPOO
Torrschampo som fräschar upp och ger en nytvättad känsla. Med sin lätta formula ger sprayen håret lätt volym och textur. Den absorberar överflödig olja från håret och får även din styling att hålla längre.  


Att ta hand om och skydda håret är en viktig del för att få din styling att se så bra ut som möjligt. Produkter som ger näring, återfuktar och mjukgör hittar du här. Använder du styling-verktyg är värmeskydd ett måste. 

STEP ONE HEAT PROTECTION
Värmeskydd som skyddar håret mot skador som kan uppstå av styling-verktyg. Sprayen har en lätt formula som ger naturlig glans och hjälper att mjukgöra håret. 

PERFECT ENDS HAIR OIL
En hårolja som ger näring och lämnar håret mjukt med en naturlig glans. Oljan har en lätt konsistens som gör att håret inte känns tungt eller blir oljigt. 

CARE SOUFFLÉ HAIR MASK
En hårinpackning som återfuktar och mjukgör dina hårstrån. Den innehåller arganolja och aminosyror som lämnar håret mjukt och med en naturlig glans. 


Hairband & hairclips

Vi erbjuder även hårband och klämmor som är skonsamma mot håret och gör att du enkelt håller håret borta från ansiktet när du gör din kvällrutin eller makeup. Du hittar alla tillbehör under kategorin ”borstar & tillbehör”. 

Kit
Vi erbjuder också flera olika kit där vi samlat produkter som passar att använda ihop till ett rabatterat pris. Alla våra kit hittar du under kategorin ”kits & sets”. 

Kontakta oss
Har du en fråga om våra produkter, önskar du rådgivning angående nyanser eller har du någon annan fundering? Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Följ oss!
Vi finns på Instagram, YouTube, TikTok och Facebook. Där hittar du inspiration, information och tutorials. Följ oss gärna på Instagram för att få den senaste uppdateringen och informationen om våra nya lanseringar och produkter.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla