Oljig/Kombinerad Hy

Har du en oljig eller kombinerad hy överproducerar dina talgkörtlar fett. T-zonen uppfattas ofta glansig och stora porer kan förekomma på näsan, kinder och panna. Har du en oljig hy behövs produkter som reglerar oljeproduktionen samtidigt som den återfuktar huden.

LARGE KIT – OILY/COMBINATION
Cleansing Gel, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr
SMALL KIT – OILY/COMBINATION
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
615 kr 760 kr
ACTIVE
Cleansing Gel
195 kr
Köp nu
BALANCING
Toner
195 kr
Köp nu
OIL CONTROL
Day Cream
275 kr
Köp nu
HANDLE WITH HAIR - GREEN
76 kr 95 kr
Köp nu

En vanlig myt är att oljig eller kombinerad hy inte behöver återfuktas, men den myten spräcker vi nu hål på. Är din oljiga hy för torr kan den i stället producera ännu mer talg för att kompensera detta, därför är det viktigt att använda produkter som ger fukt.

I vår hudvårsserie för oljig och kombinerad hy finns:

  • Cleanser

En bra cleanser som rengör på djupet är a och o för att huden ska må bra och återhämta sig.
Att rengöra huden ordentligt från make up är givetvis alltid viktigt, men även om du inte har något smink på huden så bör den rengöras varje kväll. Under dagen utsätts huden för orenheter och smuts som vi vill få bort innan innan andra produkter appliceras.

  • Toner
    En toner förbereder huden innan övrig hudvård appliceras. Olika toners har olika egenskaper och den gör även att dina andra hudvårdsprodukter lättare sjunker in.

  • Day Cream
    Dagkrämen appliceras som det sista steget under morgonens hudvårdsrutin. Den skapar ett vårdande lager som återfuktar, ger näring och skyddar din hud. 

Active Cleansing Gel kontrollerar hudens oljeproduktion, bevarar dess normala fuktbalans samtidigt som den skonsamt rengör din hy på djupet. Cleansern innehåller bland annat Niacinamide och PHA som tillsammans balanserar talgproduktionen, rengör på djupet och minskar synligheten av porer. 

Balancing Toner hjälper till att balansera huden genom att reglera oljeproduktionen. Detta tack vare ingredienser som Salicylic Acid och Evermat som motverkar förstorade porer och reglerar den glansighet en oljig hy ofta upplever under dagen. Tonern appliceras hjälp en bomullspad efter att du rengjort huden på de områden där du ofta känner dig oljig i slutet av dagen. En toner gör även att dina andra resterande produkter lättare sjunker in i huden.

Oil Control Day Cream innehåller Salicylic Acid och Panthenol som kontrollerar oljeproduktionen samtidigt som den återfuktar huden på djupet. Dagkrämen balanserar huden, har en lätt formula och sjunker in snabbt. Dagkrämen gör din hud redo för att stå emot de orenheter den utsätts för varje dag. Applicera som avslutande steg i din hudvårdsrutin.

Aktiva ingredienser
Vår hudvård innehåller många olika aktiva ingredienser. Under ’egenskaper’ på varje produkt hittar du de aktiva ingredienser som är främst i just den produkten. Vi har även samlat alla aktiva ingredienser som finns i vår hudvård i ett lexikon. 

Alla hudtyper
Vi har även en kategori för alla hudtyper där du hittar:


- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en krämig och mjuk gel-formula som återfuktar, dämpar mörka ringar och stärker hudens elasticitet.

The Sleeping Beauty Night Cream fylld med återfuktande och lugnande ingredienser som stärker hudens barriär och förbereder huden för en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover tar bort den mest envisa mascara och lämnar din hy mjuk och återfuktad.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla