Torr/Känslig Hy

Här hittar du hudvårdsprodukter speciellt framtagna för dig med en torr eller känslig hy som är skonsamma, återfuktande och helt parfymfria.

LARGE KIT – DRY/SENSITIVE
Cleansing Cream, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr
SMALL KIT – DRY/SENSITIVE
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
615 kr 760 kr
GENTLE
Cleansing Cream
195 kr
Köp nu
CALMING
Toner
195 kr
Köp nu
STAY CALM
Day Cream
275 kr
Köp nu
HANDLE WITH HAIR - WHITE
76 kr 95 kr
Köp nu

I vår hudvårdsserie för torr/känslig hy hittar du:

  • Cleanser

En bra cleanser som rengör på djupet är a och o för att huden ska må bra och återhämta sig.
Att rengöra huden ordentligt från make up är givetvis alltid viktigt, men även om du inte har något smink på huden så bör den rengöras varje kväll. Under dagen utsätts huden för orenheter och smuts som vi vill få bort innan innan andra produkter appliceras.

  • Toner
    En toner förbereder huden innan övrig hudvård appliceras. Olika toners har olika egenskaper och den gör även att dina andra hudvårdsprodukter lättare sjunker in.
  • Daycream
    Dagkrämen appliceras som det sista steget under morgonens hudvårdsrutin. Den skapar ett vårdande lager som återfuktar, ger näring och skyddar din hud. 

Alla produkter i denna serie är parfymfria och skonsamma för huden samtidigt som de ger mycket återfuktning. 

Gentle cream to foam cleanser rengör skonsamt utan att störa balansen eller slita på huden. Cleansern är lugnande samtidigt som den efterlämnar huden ren och återfuktad. Massera in produkten med fingertopparna i fuktigt ansikte och på halsen, skölj sedan med ljummet vatten.

Calming Toner lugnar och återfuktar huden på djupet. Tonern har en lite tjockare konsistens som lugnar och mjukgör. Appliceras efter du rengjort huden för att förbereda den innan applicering av resterande hudvård och gör även att dina andra produkter lättare sjunker in i huden. Klappa försiktigt in produkten i ansikte och på halsen eller applicera med en bomullspad. 

Stay Calm Day Cream är en lätt dagkräm som både lugnar och återfuktar huden, speciellt framtagen för dig med känslig eller mycket torr hy. Genom att avsluta varje morgonrutin med denna produkt stärker du hudens barriär och lämnar huden återfuktad och mjuk.

Aktiva ingredienser
Vår hudvård innehåller många olika aktiva ingredienser. Under ’egenskaper’ på varje produkt hittar du de aktiva ingredienser som är främst i just den produkten. Vi har även samlat alla aktiva ingredienser som finns i vår hudvård i ett lexikon. 

Alla hudtyper
Vi har även en kategori för alla hudtyper där du hittar:
- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en krämig och mjuk gel-formula som återfuktar, dämpar mörka ringar och stärker hudens elasticitet.

The Sleeping Beauty Night Cream fylld med återfuktande och lugnande ingredienser som stärker hudens barriär och förbereder huden för en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover tar bort den mest envisa mascara och lämnar din hy mjuk och återfuktad. 


Osäker på din hudtyp?
Om du är osäker på vilken hudtyp du har kan du enkelt göra detta test hemma.

- Tvätta ansiktet med en skonsam rengöring och torka försiktigt med en ren och mjuk handduk
- Efter ca 30 minuter börjar din hud reagera. Blir du glansig har du troligtvis en oljig hy, men blir du endast glansig i t-zonen har du snarare en kombinerad hy. Uppkommer rodnad, blemmor eller torra partier har du mest troligt en känslig/torr hy och upplever du att huden håller en bra balans har du troligtvis en normal hy. 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla