Alla Hudtyper

Under denna kategori har vi samlat de hudvårdsprodukter som passar alla hudtyper. Oavsett om du har en oljig, torr eller normal hy så är detta produkter du kan använda. 

DAILY BOOST
Serum - All Skin Types
295 kr
THE ESSENTIAL
Face Oil - All Skin Types
315 kr
AWAKENING
Eye Cream - All Skin Types
295 kr
Köp nu
THE SLEEPING BEAUTY
Night Cream - All Skin Types
325 kr
Köp nu
CAREFUL
Eye Makeup Remover
195 kr
Köp nu
GOOD NIGHT KIT
Eye Cream, Eye Makeup Remover & Night Cream
655 kr 815 kr
PILLOW TALK
Serum, Face Oil, Night Cream, Eye Cream & Eye Makeup Remover - All Skin Types
1135 kr 1425 kr

I vår hudserie för alla hudtyper hittar du:

- Eye Cream
Eftersom huden kring ögonen ofta är känsligare och tunnare än övriga ansiktet är det viktigt att ta väl hand om den. En ögonkräm är ett viktigt komplement till din dag- och nattkräm för att huden ska behålla sina goda egenskaper och för att minimera risken att den åldras i förtid. Huden kring ögonen är väldigt tunn och har därför svårt att ta upp molekyler från en vanlig fuktkräm. 

- Eye Make Up Remover
Precis som med ögonkräm så är det även viktigt att en skonsam rengöring används till ögonen. Att ta bort mascara och annan ögon-make up med en rengöring som inte är anpassad för det kan irritera den tunna huden.

- Night Cream
En av hudens viktigaste återhämtningsfaser är just natten, här kan huden jobba ostört för att återhämta sig från de påfrestningar den utsatts för under dagen. Nattkräm ett viktigt steg i din kvällsrutin för att hjälpa huden till maximal återhämtning.

Awakening Eye Cream har en krämig och mjuk gel-formula som återfuktar, dämpar mörka ringar och stärker hudens elasticitet. Ögonkrämen appliceras med metallapplikatorn som har en kylande effekt mot ögats tunna hud.

Careful Eye Makeup Remover tar bort den mest envisa mascaran och vattenfast make up. Removern lämnar din hy mjuk och återfuktad tack vare ingredienser som Flower Water och Panthenol. Den tunna huden runt ögonen är viktig att rengöra med produkter som är särskilt framtagna för just det området.

The Sleeping Beauty Night Cream är fylld med återfuktande och lugnande ingredienser som Aloe Vera och Hyaluronic Acid. Under natten går vår hy igenom en reparerande fas då har den tid på sig att ta upp ingredienser för att återställa hudens naturliga balans. 

Hudvård för din hudtyp

Torr/Känslig hy
Gentle cream to foam cleanser rengör skonsamt utan att störa balansen eller slita på huden. Cleansern är lugnande samtidigt som den efterlämnar huden ren och återfuktad. 

Calming Toner lugnar och återfuktar huden på djupet. Tonern har en lite tjockare konsistens som lugnar och mjukgör 

Stay Calm Day Cream är en lätt dagkräm som både lugnar och återfuktar huden, speciellt framtagen för dig med känslig eller mycket torr hy. Genom att avsluta varje morgonrutin med denna produkt stärker du hudens barriär och lämnar huden återfuktad och mjuk. 

Oljig/kombinerad hy
Active Cleansing Gel kontrollerar hudens oljeproduktion, bevarar dess normala fuktbalans samtidigt som den skonsamt rengör din hy på djupet. 

Balancing Toner hjälper till att balansera huden genom att reglera oljeproduktionen. Detta tack vare ingredienser som Salicylic Acid och Evermat som motverkar förstorade porer och reglerar den glansighet en oljig hy ofta upplever under dagen.

Oil Control Day Cream innehåller Salicylic Acid och Panthenol som kontrollerar oljeproduktionen samtidigt som den återfuktar huden på djupet. Dagkrämen balanserar huden, har en lätt formula och sjunker in snabbt. 

Normal hy
Soft Cleansing Cream rengör huden från olja, orenheter och make up utan att påverka hudens naturliga skyddsbarriärer.

Ultimate Hydration Toner återfuktar huden på djupet och balanserar det naturliga PH-värdet. 

Hydra Boost Day Cream har en lätt och krämig formula som sjunker in fort i huden och lämnar den slät och mjuk.  

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla