För Normal Hy

Normal hy är den mest problemfria hudtypen. Upplever du en bra balans i huden som varken gör dig torr eller oljig då är detta hudvårdsprodukterna för dig.

Bästsäljare
SOFT CLEANSING CREAM
SOFT CLEANSING CREAM
Normal Skin
Cleanser
195 KR
Köp nu
Bästsäljare
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
195 KR
Köp nu
DEW BOOSTER SERUM
DEW BOOSTER SERUM
Normal Skin
Serum
295 KR
Köp nu
Bästsäljare
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
275 KR
Köp nu
INSTANT SOOTHING FACE MASK
INSTANT SOOTHING FACE MASK
Normal Skin
Mask
245 KR
Köp nu
SKIN BOOST SHEET MASK
SKIN BOOST SHEET MASK
Normal Skin
Mask
225 KR
Köp nu
Bästsäljare
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
95 KR
Köp nu
NORMAL SKIN COLLECTION
NORMAL SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 20 %
765 KR

I vår hudvårdsserie för normal hy hittar du:

  • Cleanser

En bra cleanser som rengör på djupet är a och o för att huden ska må bra och återhämta sig.
Att rengöra huden ordentligt från make up är givetvis alltid viktigt, men även om du inte har något smink på huden så bör den rengöras varje kväll. Under dagen utsätts huden för orenheter och smuts som vi vill få bort innan innan andra produkter appliceras.

  • Toner
    En toner förbereder huden innan övrig hudvård appliceras. Olika toners har olika egenskaper och den gör även att dina andra hudvårdsprodukter lättare sjunker in.
  • Day Cream
    Dagkrämen appliceras som det sista steget under morgonens hudvårdsrutin. Den skapar ett vårdande lager som återfuktar, ger näring och skyddar din hud. 

Alla produkter i denna serie är fokuserade på att ge din hud mycket återfuktning. För en normal hudtyp är det viktigt att bevara den naturliga balansen i huden samtidigt som den får mycket fukt.


Soft Cleansing Cream rengör huden från olja, orenheter och make up utan att påverka hudens naturliga skyddsbarriärer. Cleansern är mjuk, krämig och förvandlas till ett lyxigt skum vid kontakt med vatten. Massera in produkten med fingertopparna i fuktigt ansikte och på halsen, skölj sedan med ljummet vatten.

Ultimate Hydration Toner återfuktar huden på djupet och balanserar det naturliga PH-värdet. Tonern appliceras efter du rengjort huden med vår cleanser. Klappa försiktigt in produkten i ansikte och på halsen eller applicera med en bomullspad.  

Hydra Boost Day Cream har en lätt och krämig formula som sjunker in fort i huden och lämnar den slät och mjuk.  Precis som namnet kommer denna dagkräm, tillsammans med vår toner, ge dig en riktig Hydra Boost! Applicera som avslutande steg i din hudvårdsrutin.

Aktiva ingredienser
Vår hudvård innehåller många olika aktiva ingredienser. Under ’egenskaper’ på varje produkt hittar du de aktiva ingredienser som är främst i just den produkten. Vi har även samlat alla aktiva ingredienser som finns i vår hudvård i ett lexikon. 

Alla hudtyper
Vi har även en kategori för alla hudtyper där du hittar:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en krämig och mjuk gel-formula som återfuktar, dämpar mörka ringar och stärker hudens elasticitet.

The Sleeping Beauty Night Cream fylld med återfuktande och lugnande ingredienser som stärker hudens barriär och förbereder huden för en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover tar bort den mest envisa mascara och lämnar din hy mjuk och återfuktad. 

Sociala medier
Följ oss i sociala medier! Du hittar CAIA Cosmetics på Instagram, Facebook, Pinterest, Youtube och TikTok. Här publicerar vi tutorials, svarar på frågor, informerar om nya lanseringar och delar med oss av våra tips och trix.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla