KENZA ZOUITEN SUBOSIC

CAIA QUEENS

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till. Denna gång får vi träffa inspirerande Kenza Zouiten Subosic.

Kenza Zouiten Subosic är en av norra Europas starkaste influencers. Hon har en superpopulär blogg på www.kenzas.se och har nästan 2 miljoner följare på Instagram. Men det slutar inte där. Kenza är även en av grundarna och ägarna av det digitala modehuset Ivyrevel (www.ivyrevel.com) som gjort supersuccé under de senaste åren. 

Under de senaste veckorna har Kenza öppnat upp sig och blivit mer privat än någonsin tidigare. Hon har berättat om utmaningarna om att bli gravid och lyckan hon och Aleks (Kenzas man) nu känner när de går in i nästa fas av graviditeten. 

Kenza inspirerar oss varje vecka och har ett hjärta av guld. Vi är därför superstolta över att vi fick en pratstund med Kenza och att hon är vår CAIA Queen! 
Stort grattis till graviditeten Kenza! Hur känns det?
 

Tack! Det känns alldeles fantastiskt! Har aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu.

 

Vi vet ju att du har kämpat hårt och gått igenom IVF-behandlingar. Men till slut lyckades ni bli gravida på naturlig väg. När vågade du pusta ut och känna dig lycklig? 

Jag vet inte om jag har vågat pusta ut riktigt ännu, kanske jag vågar göra det när jag får upp min bebis på bröstet? Men när vi hade tagit oss förbi vecka 13 & testerna så vågade jag tro på det lite mer. Och för varje dag känns det mer och mer verkligt och ju mer jag känner bebisen, desto mer förstår jag att det är ett litet liv där inne. 

 

Vad blir det första du kommer shoppa till bebisen? 

Vi har bara köpt ett par bodysar än så länge, men snart ska vi börja kolla på vagn och det ska bli väldigt kul!

 

Vad tror du kommer bli den största förändringen i ditt och Aleks liv? 

Den största förändringen blir nog att man inte längre är nummer ett. Från och med att vårt barn föds så har vi en annan liten människa att sätta före oss själva och ta hand om och det är ett stort ansvar. Den andra förändringen är att vi blir en familj. Min alldeles egna familj. Wow. 

 

Hur tror du att du kommer bli som mamma? 

Jag tror att jag kommer bli en rolig mamma, väldigt kärleksfull och kanske lite för överbeskyddande, hehe. Min viktigaste uppgift blir att se till att vårt barn alltid känner sig trygg och älskad. 

 

Du jobbar som influencer och är drivande i modeföretaget Ivyrevel. Hur är det att klä sig och fortfarande inspirera när kroppen förvandlas som den gör under en graviditet?  

Det är rätt svårt! Speciellt eftersom att det är vinter och kallt. Just nu lever jag i mammaleggings och uggs hehe. Ser fram emot att få klä mig lite snyggare i vår, i ribbade klänningar och andra plagg som framhäver magen. 

 

Finns det några planer på mamma eller baby-kläder? 

Tyvärr inte, det är lite knepigt med långa produktionstider på kläder. Men man ska aldrig säga aldrig!

 

Har du fått det där berömda gravid-glowet som alla pratar om? 

Mjaaa jag vet inte, jag kan ju säga såhär att när jag kräktes i 6 veckor så fanns där inget glow iallafall haha! Men nu får jag höra att jag lyser, men jag tror snarare att det är min lycka som skiner igenom.

 

Hur sminkar du dig till vardags vs. fest? Är make-up och skönhet något du lägger tid på? 

Till vardags går jag oftast utan smink, satsar istället på fukt och glow, men till fest älskar jag att köra på bronziga skuggor, solkyssta kinder och långa fransar. Jag lägger rätt mycket tid på skönhet, älskar att få en spraytan under vintern och både naglar & tånaglar är alltid perfekt lackade med gelélack. Kan inte heller klara mig utan mina fuktkrämer och oljor, får panik om min hy känns torr.

 

Vad gör du för din inre skönhet? Medition, yoga, gröna smoothies? 

Jag försöker se till att få i mig näringsrik mat med vitaminer och allt vad det är, dricker mycket vatten och tränar. Kanske inte så mycket nu under graviditeten, men annars så! Var också duktig på att meditera förut, men nu var det ett tag sedan..

 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av dig? 

Blanda lite ansiktsolja i dagkrämen, och gärna lite flytande highlighter i också. Det blir glow deluxe.

 

Vad har du alltid med dig i väskan (i skönhetsväg)?

Faktiskt bara något återfuktande för läpparna. Speciellt nu under vintern så blir de otroligt torra och spricker om jag inte smörjer in dem med jämna mellanrum. 

 

Tack för pratstunden och lycka till med bebisen!

ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla