JOHANNA SWARTSWE

CAIA QUEENS

JOHANNA SWARTSWE

JOHANNA SWARTSWE

Vid vår lansering av våra mascaror Bibbz Boom Boom Lashes och Vanz Va Va Volume - utnämndes en tävling där våra följare skulle skapa en look med våra produkter. Vi fick in otroligt många grymma bilder och vi vill tacka alla som var med i tävlingen. 
Två coola vinnare utsågs och först ut är - JOHANNA SWARTSWE. 

Berätta lite kort om dig själv och ditt skönhetsintresse?
En äventyrslysten och ambitiös 23-åring som diagnostiserades med GAD (generaliserat ångestsyndrom), depression och panikångest syndrom p g a utmattning för 7 månader sedan och har varit sjukskriven sen dess. Just nu försöker jag inspirera andra till att fortsätta kämpa när allt känns kasst via min Instagram

Jag har alltid varit intresserad av smink men när jag bodde i Stockholm peakade jag i mitt intresse. Nu bor jag på landet hos mina föräldrar på västkusten och går mestadels utan smink. Nu tar jag hand om min insida mer än någonsin, tränar mer och har bättre rutiner. Så jag är fortfarande intresserad av skönhet, bara i andra former. 

Vilka är dina tre bästa make-up tips?
Kiwi är det bästa som hänt min hy. Under förra sommaren när jag säsongade i Kroatien växte det massa kiwi runt om den lilla ön jag bodde på. Jag har aldrig ätit så mycket kiwi och min hy har aldrig var så fin! Nu hackar jag alltid i minst en kiwi i min morgonsmoothie.

Aloe Vera - då menar jag den riktiga aloe veran som är genomskinlig och luktar lök, för aloe vera är faktiskt en lök! Den gelén, som stinker lök, den vill jag rekommendera alla att inkludera i sin hud och hårvård. 

Rutiner är också verkligen A och O. Träna, äta och sova. Har du de tre så kan du inte vara annat än vacker. Rutiner gör dig hälsosam, glad och utvilad, hur tråkigt det än låter. 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av?
Bada i saltvatten! Bor du nära havet så kan du även under vintern badda ansiktet med vattnet, din kropp älskar saltvatten.
(Fun fact: många med psoriasis får utlandsresor utskrivet som medicin av svenska läkare just för saltvattnet och solen).

Tre produkter du inte kan leva utan?
Nagellack - Fräscha naglar är det bästa jag vet. 
Lotion - På kroppen och i ansiktet. Hudvärldens mest underskattade produkt. 
Silverschampo - Varje blondins mardröm och älskling.

Har du några tips kring hur man vårdar sin inre skönhet?
Rutiner kommer vi tillbaka till ännu en gång, men också spendera mycket tid utomhus. Jag läste precis boken ”the secret garden” och där beskriver de skönhet och fulhet helt utifrån huruvida de hade röda kinder och ett leende på läpparna eller om de var bleka och bittra. Det var så vackert beskrivet och det låg även väldigt mycket sanning i det.

Mitt absolut bästa tips läste jag om i en tidning när jag var 14 år. När jag läste det, tyckte jag det var supertöntigt, men av någon anledning så provade jag - och det funkade! Tipset var att varje gång man kollar sig i en spegel ska man säga högt (eller tänka om det är folk runt) exempelvis: ”Oh wow! Vilken rumpa jag har”  du ska helt enkelt ge dig själv en komplimang, lite överdrivet, men det boostar ditt självförtroende! 

Vilken är din favorit bland CAIAs produkter?
Bibbz Boom Boom Lashes!

Vilka CAIA-produkter har du använt på bilderna?
Bibbz Boom Boom Lashes
Bibbz Signature Eye Palette 
Liquid Lip - Pretty Nice
Ultimate Brush Kit - Eyes 

ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla