SMINKVERKTYG

Dina sminkverktyg är minst lika viktiga som din makeup för att uppnå ett bra resultat. Vi har därför tagit fram sminkverktyg som håller samma höga kvalitet som alla våra andra produkter. Skapa vackert böjda fransar med vår ögonfransböjare och håll dina borstar rena med Expert Brush Cleaner.
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
95 kr
Köp nu
HANDLE WITH HAIR - PINK
95 kr
Köp nu
ÖGONFRANSBÖJARE
155 kr
Köp nu
EXPERT BRUSH CLEANER
155 kr
Köp nu
PENNVÄSSARE
70 kr
Köp nu
PINCETT, RAK
Tools
95 kr
Köp nu
POCKET MIRROR
125 kr
Köp nu
HAIR CLIPS
Jasmin Collection
135 kr
Köp nu
HANDLE WITH HAIR - GREEN
95 kr
Köp nu
HANDLE WITH HAIR - WHITE
95 kr
Köp nu

Att ha lika bra sminkverktyg som produkter är för oss på CAIA en självklarhet. Just av den anledningen har vi tagit fram flera olika typer av sminkverktyg som kommer förbättra ditt makeup-resultat samt hållbarheten på flera produkter. 

Ta hand om dina borstar 
Rena borstar är nyckeln till en lyckad makeup och vi har därför tagit fram Expert Brush Cleaner som är ett hjälpverktyg för att smidigt kunna tvätta dina borstar. Tvätta dem gärna en gång i veckan tillsammans med ljummet vatten och fettlösande tvål. Krama försiktigt ur vattnet och rätta till stråna. Torka dem sedan på en handduk, gärna med skaftet något upphöjt så vattnet rinner ur men ej så att stråna böjs. 

Recensioner 
Efter du fått hem och provat produkten får du gärna logga in på ‘mina sidor’ och skriva en recension. Hur du upplever produkten hjälper framförallt andra kunder som är intresserade av produkten men även vi uppskattar din feedback!

#caiaswatch
Vi älskar att swatcha våra produkter och vi vill gärna se era bästa swatches. Du kan fritt välja vilken produkt du önskar swatcha, kanske en av våra ögonskuggspaletter eller olika läpp-produkter. Tagga oss med #caiaswatch så vi kan se era fantastiska resultat och inspirera samt inspireras av andra. We can’t wait! 

 

Applicering av Creative Swatch Kit 

  1. Börja med att peela huden på den plats du vill applicera din swatch. Om du inte har peelat din hud innan kan swatch-mallen ta upp torr hud vilket gör att huden kan se torr eller ojämn ut på bilderna. 
  2. Applicera en primer eller body lotion innan du applicerar din swatch för att uppnå ett mer pigmenterad resultat. Låt det torka helt innan du applicerar swatch-mallen. 
  3. Sätt mallen på huden och se till att den sitter väl för att uppnå så raka linjer som möjligt. Tryck ut mallen horisontellt för bästa möjliga resultat när du väl applicerar din önskade produkt. 
  4. Vi rekommenderar att inte applicera för mycket produkt i varje sektion för att undvika tjocka kanter. Lägg ett tunt lager över hela sektionen så kommer din swatch bli ett med din hud. 
  5. Dra av mallen försiktigt och kolla in din nya swatch! Din arm ser förmodligen grym ut just nu.
  6. Ta bilder på din swatch. Vi vill så gärna se ditt resultat! Dela med oss genom att använda #caiaswatch. 

Creative Swatch Kit består av fyra stycken olika mallar i olika form och storlek. Alla mallar kommer i en rosa färg med olika mönster. 

Sociala medier
Besök vår Tik Tok, Instagram eller Youtube för att ta del av tips och idéer samt inspireras av våra olika looks och tutorials. Tagga oss gärna om du skapar en look med våra produkter. På våra sociala medier uppdaterar vi även med ny information och nyheter, så se till att inte missa det senaste från CAIA.


Creative Swatch Kit

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla