Borstar från CAIA – Hitta borstar för din makeup | CAIA Cosmetics

BORSTAR

Hemligheten bakom bra make up? Svaret är bra borstar. För att kunna applicera ett snyggt och hållbart resultat är det viktigt att arbeta med bra borstar anpassade efter produkt och önskat resultat. Vi har ett stort utbud av både borstar för ögonskuggor och ansiktet - allt för bästa möjliga resultat för dig. Alla borstar är veganska.

Bra borstar för din makeup 
För att få ett bra makeup resultat är bra borstar grunden till att få ett bra resultat. Vi har idag ett brett utbud av borstar för olika typer av produkter och applicering för att kunna göra din makeup mer lättapplicerad och för ett mer jämnt resultat. 
Vi vill inte att makeup ska vara komplicerat. Våra borstar ska göra produkten lättapplicerad, borsten ska göra jobbet åt dig och ta upp produkten lätt. Varje borste har en unik fasthet/täthet för allra bästa resultat. Har du rätt borste och vet var du vill applicera produkten - vill vi att det inte ska vara svårt för dig. Borsten ska vara en hjälpreda till dig framför ett verktyg. Varje borste är speciellt utvecklad för sin specifika funktion. 
På varje produktsida beskriver vi till vilka produkter den specifika borsten är bäst för. 

CAIAs borstar: 

  • Syntetiskt hår 
  • Veganska 
  • Borst-kit
  • Cruelty Free
  • Fri frakt över 250 kr 


Ta hand om dina borstar 
För att dina borstar ska båda hålla sig fräscha men också kunna hålla längre och ge ett bra resultat, är det viktigt att ta väl hand om sina borstar. 
Tvätta dem gärna en gång i veckan med ljummet vatten och en fettlösande tvål. Kläm försiktigt ur överblivet vatten och fixera stråna. Lägg dem ner på en handduk så att de får torka på plant underlag, gärna med skaftet något uppböjt så att vattnet rinner ur men ej så att stråna böjs. 


Borst-set 
Idag använder vi flera olika produkter i vår makeup-rutin såsom highlighter, puder, bronzer och rouge. Samt att vid applicering av ögonskugga behövs det olika typer av borste för mer precis applicering eller för att blenda ut en färg. För detta behövs olika typer av borstar. Vi har satt ihop olika kit med både sminkborstar och ögonskuggsborstar för att du ska kunna ta del av flera borstar och få en välsorterad borst-garderob till din makeup rutin. Setet ger dig ett mer förmånligt pris än om de skulle köpas enskilt. 


Video & recensioner 
På varje produktsida för varje borste finns en video där vi förklarar vilka produkter som borsten appliceras bäst för samt visar upp borsten mer. 
Har du en fråga gällande våra borstar eller om våra andra produkter, skriv gärna till oss på info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig. 
På varje produktsida finner du även våra kundrecensioner där andra kunder som arbetat med borsten skriver hur de upplever den. Kika gärna där - du kan få många bra tips och hur andra upplevt borsten. 


IGTV & Youtube 
För att få tips och inspiration på olika looks du kan skapa med hjälp av våra sminkprodukter och borstar kan du kika mer på vår IGTV och Youtube där vi tillsammans med våra makeup-artister har gjort flera tutorials på olika looks du kan skapa. Där får du över tips på hur du bäst använder våra borstar, både smink- och ögonskuggsborstar och till vilka produkter. 

Borstar

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla