Ögonskuggor från CAIA - Högkvalitativ ögon makeup | CAIA Cosmetics

ÖGONSKUGGOR

Välkommen till CAIAs utbud av ögonskuggor. Här finner du våra olika ögonskuggspaletter med både matta och skimriga färger samt skuggor i metalliska pigment. Ögonskuggorna är skapade av några utav världens absolut främsta ”coloristas” tillsammans med vårt produktutvecklingsteam, där varje palett har en väl balanserad blandning av ögonskuggor för bästa möjliga resultat.
METALLICS PALETTE
495 kr
Köp nu
EVELINES EYE-KIT
995 kr 1500 kr
GOLDEN BRONZE KIT
795 kr 1135 kr
EYESHADOW DUO
995 kr 1150 kr
CAIAs ögonskuggor
Vår ambition är att skapa produkter av hög kvalité till ett bra pris för våra kunder. Vi lägger ner vår själ i vår produktutveckling och lyssnar alltid in vad våra kunder önskar, vad vi tycker saknas i vårt sortiment samt på marknaden. Vi arbetar med några av världens främsta ”coloristas” och fabriker för att skapa högkvalitativ make up. Varje palett och ögonskugga är noga framtagen av CAIAs produktutvecklingsteam för att färgerna och färgskalan ska balansera på allra bästa sätt. Varje palett har en även en inbyggd spegel.

Tips från oss till dig 
När du ska applicera dina ögonskuggor är en varm rekommendation att ha ett bra utbud av borstar med olika funktioner för att kunna jobba in skuggan och applicera på rätt sätt, för bästa möjliga resultat. När du ska applicera ögonskuggorna med metalliska pigment, är det bäst att applicera med fingrarna för att erhålla bästa möjliga pigment på ögonlocken.
Kolla även gärna på våra videos till varje tillhörande palett för en mer utförlig presentation av färgerna.

Vårt sortiment
Våra ögonskuggspaletter har ett brett färgspektrum för att du ska kunna kombinera och inspireras av flera möjligheter och använda till olika tillfällen. Våra paletter har färger i olika nyanser av nudes och jordigt magnifika bruna toner till brons- och kopparnyanser till pressade ögonskuggor med extremt exklusiva metalliska pigment.
Vi har även satt ihop några kit där vi har flera produkter tillsammans till ett mer förmånligt pris.

Ögonskuggor hos CAIA:
  • Hög kvalité
  • Matta och skimriga färger samt i metalliska pigment
  • Brett färgspektrum
  • Fri frakt över 250 kr
  • Cruelty free 

Bra att veta
Make up är kul – det tycker vi verkligen på CAIA och att man ska experimentera med färger och applicering! Desto mer man sminkar sig – desto mer lär du dig ditt ansikte också. Som en hjälp på traven, både som inspiration och för att visa hur man sminkar vissa ”looks”, har vi gjort flera tutorials för att ni ska få inspiration till ännu fler fantastiska sätt att sminka sig på. Gå in på vår Youtube för att se alla tutorials samlade och gör dig redo för att bli inspirerad och att vässa dina kunskaper ytterligare. Skulle en fråga dyka upp under tiden – är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vårt mål
Vårt mål och vår vision är skapa make up av allra högsta kvalitet utan att det ska behöva kosta skjortan. Allt detta arbetar vi för samt att vi idag utan mellanhänder säljer vårt smink exklusivt på www.caiacosmetics.com
När ni kliver in i vårt universum så får ni inte bara det bästa som marknaden har att erbjuda, ni får också en del av våra själar och hjärtan.

Välkommen att höra av dig
CAIA arbetar för dig - så tveka inte att höra av dig. Vi finns här för dig om du har några frågor gällande våra produkter, din order eller annat, vi hjälper dig gärna. Kontakta oss via info@caiacosmetics.com så svarar vi dig inom 24 timmar.

Ögonskuggor

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla