Läppennor från CAIA - Hitta din nya läppenna idag | CAIA Cosmetics

LÄPPENNOR

Med en bra läppenna kan du variera din look på flera olika sätt. Lägg den längs dina läppars konturer för ett mer markerat resultat eller lägg den över hela dina läppar för att addera mer färg. Vilket som passar dig bestämmer du. Våra läppennor är krämiga och återfuktande vilket gör de enkla att använda.
SONORAN
125 kr
Köp nu
BRYCE
125 kr
Köp nu
MOJAVE
125 kr
Köp nu
SOCAL
125 kr
Köp nu
COLORADO
125 kr
Köp nu
GRAND CANYON
125 kr
Köp nu
REDWOOD
125 kr
Köp nu
FIERY LIP KIT
545 kr 640 kr
LIP PENCIL KIT
595 kr 875 kr

CAIAs läppennor 
Våra läppennor är lätta att applicera, är mjuka mot dina läppar samtidigt som den är följsam, krämig och återfuktande. Läppennorna innehåller en vegansk formulering som stimulerar läppens kollagen och skyddar mot fria radikaler. 
Läppennan ger en jämn och täckande färg och gör det enkelt att applicera exakta linjer. 
När vi presenterar våra läppennor har vi valt att visa produkten på två olika modeller för att visa hur färgen kan variera mot hur färgen ser ut just på dig. Det beror bland annat på olikheter i hudton, läppfärg och ljus. 

Våra läppennor: 

  • Veganska 
  • Krämig 
  • Återfuktande 
  • Följsam 
  • Cruelty Free 
  • Fri frakt över 250 kr 

Funktionen med en läppenna 
En läppenna kan ha flera olika funktioner och hur du vill använda den. Antingen genom att applicera den längs dina läppars konturer för att framhäva formen av dina läppar och ditt läppstift. Eller så kan du applicera läppennan längs dina läppar samt över hela läppen, antingen över innan du ska lägga ett läppstift eller flytande läppstift eller att använda läppennan för sig själv för ett mattare resultat. 
Vill du skapa en illusion av något fylligare läppar? Våga måla något utanför läpparnas konturer. Då våra läppennor också är matta är det enklare att få raka linjer när du målar, speciellt något utanför dina läppars konturer. Endast fantasin sätter gränser! 


Mix and Match 

Vilka läppennor matchar med vilka läppstift? 

Epic Babe - Sonoran & Mojave 

Honey Elixir - Bryce 

Lyric Lips - Mojave 

Fling Kiss - Colorado 

Red Alert - Redwood 

Obsessed Red - Grand Canyon 


Vilka läppennor passar med vilka flytande läppstift? 

My Darling - Socal 

Unique Angel - Mojave 

Pretty Nice - Bryce 

Very Me - Colorado 


Applicering 
För att få en jämn och mer hållbar applicering är ett varmt tips att skrubba dina läppar innan applicering för att få bort döda hudceller samt att de är återfuktade. 
Sen är du redo att applicera läppenna, läppstift eller flytande läppstift. 


Svårt att bestämma dig?
Har du svårt att bestämma dig för endast en eller två färger? Passa på att få en snygg färgskala med vårt lip pencil-kit och få möjligheten att kunna variera färg efter tillfälle och humör. Där har vi samlat våra sju läppennor till ett mer förmånligt pris för dig. 


Saknar du en färg? 
Saknar du en färg bland våra läppennor? Du är alltid välkommen att skicka till oss på info@caiacosmetics.com om det är en färg du saknar så tar vi det gärna till oss!

Vill du få tips på olika looks? 
Gå in och kika på vår Instagram, IGTV och Youtube där vi presenterar olika looks och tutorials med våra makeup-artister för att inspirera och även informera hur du får bäst resultat av våra produkter. Alltifrån vilka färger som är fina tillsammans, när du ska använda vilken borste och till vilken produkt samt hur du applicerar olika produkter - allt för att du ska få bästa möjliga resultat. Tips, tips, tips!

Läppennor

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla