Läppstift från CAIA – Välj mellan flera färger | CAIA Cosmetics

LÄPPSTIFT

Önskar du ett naturligt resultat eller addera lite färg? Oavsett vad så är det alltid kul att sätta färg på sina läppar med ett fint läppstift. Våra läppstift är följsamma på dina läppar - allt för ett fint resultat. Applicera ett eller två lager, du bestämmer hur täckande färgen ska vara.
FLING KISS
195 kr
Köp nu
RED ALERT
195 kr
Köp nu
LYRIC LIPS
195 kr
Köp nu
FIERY LIP KIT
545 kr 640 kr
EPIC BABE
195 kr
Köp nu
HONEY ELIXIR
195 kr
Köp nu
OBSESSED RED
195 kr
Köp nu

Läppstift 
Vi på CAIA tycker det är otroligt kul med läppstift. Hur det enkelt kan lyfta en outfit och look och hur enkelt det är att variera färg. 
Välj mellan olika naturliga färger eller varför inte prova något av våra röda läppstift för mer passionerat röda läppar? 
Våra läppstift har en återfuktande formulering som gör dem lättapplicerade samtidigt som de ger en vacker lyster. 

På varje produktsida har vi valt att visa upp läppstiftet på två olika modeller för att visa hur färgen kan variera. Hur färgen ser ut på bild jämfört med hur den ser ut på just dig kan variera. 

Red Alert och Obsessed Red är veganska och har en formulering som ger dig silkeslena läppar med ett djupt täckande och elegant färgpigment. Läppstiftet stimulerar läpparnas naturliga kollagen och ger en semi-matt look samtidigt som det återfuktar och jämnar ut. 


CAIAs läppstift: 

  • Återfuktande 
  • Lättapplicerade 
  • Cruelty Free
  • Fri frakt över 250 kr 

Flera produkter i ett set 
Då vi älskar att variera oss i färger har vi även satt ihop olika set med både läppstift och läppennor för att du ska kunna köpa flera produkter till ett bättre pris och ha möjligheten till variation! Använd endast läppenna en dag eller mixa läppenna och läppstift en annan. Varför inte också variera färg under dagen, en för dagen och en för kvällen? Endast fantasin sätter gränser. 


Tips!
Letar du efter ett läppstift i en naturlig färg för dig? Utgå alltid från din egen hudton och välj en färg som är något mörkare än din hy. 


Applicering 
För att få ett mer hållbart resultat är det viktigt med en bra grund. Innan applicering skrubba dina läppar för att få bort döda hudceller och se till att de är återfuktade. Börja med att applicera en läppenna över hela läppen och applicera därefter läppstiftet. Dutta gärna av det överflödiga produkten på en bit papper och voila, du är klar!


Sociala Medier 
Vi uppskattar det så när ni taggar oss på våra olika kanaler på sociala medier. Ni ser helt fantastiska ut och vi blir så glada av att se våra produkter där ute på er! Fortsätt gärna att kommentera, gilla, tagga oss och skriva till oss. Att se våra produkter på er är vårt mål och vi älskar kontakten med er. 


Youtube 
På varje produktsida har vi även en kort Youtube-film där vi visar hur det specifika läppstiftet ser ut på två olika modeller vid applicering. Vill ni också ha fler tips och inspiration på olika looks, kolla då gärna på vår Youtube-kanal där våra makeup artister har gjort flera videos för att guida dig till att skapa olika looks samt vad man kan tänka på när man applicerar. Har du ett önskemål på en tutorial eller Youtube/IGTV? Skriv gärna till oss på Instagram eller kundtjänst på: info@caiacosmetics.com så tar vi gärna din idé till oss!

Läppstift

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla