MAJKEN HENÆS

CAIA QUEENS

MAJKEN HENÆS

MAJKEN HENÆS

Vid vår lansering av våra mascaror Bibbz Boom Boom Lashes och Vanz Va Va Volume - utnämndes en tävling där våra följare skulle skapa en look med våra produkter. Vi fick in otroligt många grymma bilder och vi vill tacka alla som var med i tävlingen!
Två coola vinnare utsågs - här är MAJKEN HENÆS.

Berätta lite kort om dig själv och ditt skönhetsintresse?
Jag heter Majken, är 28 år och ensamstående mamma till Charlie på 6,5 år. Jag har jobbat inom skönhetsbranschen med smink och hudvård i 5 år men har precis flyttat till Oslo för att studera säljledning och marknadsföring. Jag är en riktig hudvårdsnörd och älskar allt vad serum och ansiktsmasker är.

Vilka är dina tre bästa make-up tips?
- Peela huden 1-3 gånger i veckan beroende på hudtyp.
- Återfukta huden! Oavsett om du är torr, oljig eller kombinerad tycker huden om fukt. Primers i all ära, men ingen primer i världen får smink så jämnt och hållbart som en återfuktad hy.
- Våga experimentera! Blanda lite olja i din dagkräm, använd ditt rouge som ögonskugga eller ta lite av din flytande highlighter i din foundation.
 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av?
Om du har glesa fransar eller vill få illusionen av fylligare och tätare fransar – börja fransmarkera! Det går så fort men det blir en sån skillnad.  Det här är även ett bra tips till dig som använder lösfransar men tycker det är svårt att få fransarna tätt intill dina egna naturliga fransar.

Tre produkter du inte kan leva utan?
Nummer ett är min facemist med spf 50. Annars är två stora favoriter lätt färgade dagkrämer och en bra bronzer. Jag älskar en naturlig look till vardags.

Har du några tips kring hur man vårdar sin inre skönhet?
Sov mycket och drick mycket vatten. Det låter torftigt och tråkigt men sömn är så otroligt mycket viktigare än vad många tror.

Var hittar du din inspiration?
Jag älskar kvinnor som vågar bryta normer och går sin egen väg och får mycket inspiration och energi genom att följa självständiga kvinnor via olika sociala kanaler.

Vilken är din favorit bland CAIAs produkter?
Jag har många! Jag tokälskar Vanz Va Va Volume, för mina fransar som är väldigt långa och smala är den helt perfekt, jag får separerade och superlånga fransar med helt galen volym! Jag tycker även den håller bra under dagen vilket är viktigt för mig eftersom jag är väldigt aktiv.
En annan favorit är face palette Classy. Jag hade aldrig trott att jag skulle passa i en varm highlighter men Classy är verkligen helt magisk.
Min sista favorit är Face Brush 02 - säger bara köp den och släng alla andra contourborstar, det här är den enda du behöver!

Vilka CAIA-produkter har du använt på bilderna?
Vanz Va Va Volume
Bibbz Signature Eye Palette 
Classy
Ultimate Brush Kit - Eyes 
Ultimate Brush Kit - Face

ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla