GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK

CAIA QUEENS

GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK

Vi älskar att sommaren inte är slut än. Härligt väder, roliga fester, häng med vänner och familj och andra festligheter ligger framför oss. Varför inte då avsluta sommaren på topp med en riktigt snygg sommar-look som kommer ge dig uppmärksamheten du förtjänar? Vi vill berätta för dig hur du går tillväga för att få samma look som vår modell.

Vår make up artist har i en IGTV gjort en tutorial för att visa hur du applicerar denna Burgundy Summer Look. För att se videon – kika på vår Instagram. 

  


De produkter som används i videon är:


De färger som används i paletten är: 

 • London 
 • Mykonos 
 • Tokyo 
 • Cape Town 
 • St Barth 
 1. Använd färgen Mykonos tillsammans med Blender Brush E09 och applicera på hela ögonlocket upp mot brynbenet. Blenda ut och jobba in ögonskuggan. 
 2. Arbeta därefter in färgen Tokyo tillsammans med samma borste som i steg 1. Applicera skuggan jämnt över ögonlocken och i din globlinje.     
 3. Ta Precision Bullet Crease Brush E02 och applicera färgen Cape Town i ett liggande V längs yttre, övre fransraden samt i din globlinje för att skapa ett djup i din look. 
 4. Dags att blenda ut! Använd Blender Brush E09 igen och blenda ut Cape Town för en mer jämn färgfördelning. 
 5. Arbeta nu med Flat Paddle Brush E08 samt färgen London. Lägg London på främre delen av ögonlocket in mot ögonvrån. 
 6. Ta därefter färgen St. Barth tillsammans med Flat Paddle Brush E08 och applicera mitt på ögonlocken och delvis längs din globlinje för att skapa ett djup i färgen. 
 7. Använd Precision Bullet Crease Brush E02 tillsammans med skuggorna Cape Town och Tokyo. Lägg båda färgerna längs din undre fransrad med en lätt touch på handen.
 8. Applicera mascara på både undre- och övre fransarna. I denna tutorial har vi använt Bibbz Boom Boom Lashes men Vanz Va Va Volume och Space Intense går lika bra. Använd den mascara som du föredrar för just dina fransar.
 9. Avsluta looken med att applicera färg på dina läppar. Applicera först vår läppenna Mojave längs dina läppars konturer. Avsluta med att applicera läppstiftet, Honey Elixir. 
 10. And you´re done. VOILA!

ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla