Highlighter

Att addera extra lyster och glow i makeup-rutinen ger din look nytt liv! Highlighter används för att framhäva dina drag och ger ett magiskt glow. Här hittar du flytande highlighter i tre olika nyanser samt en krämig puderhighlighter i fyra nyanser.

PEARL SWIRL
Liquid Highlighter
236 kr 295 kr
Köp nu
BRONZED BEACH
Liquid Highlighter
236 kr 295 kr
Köp nu
GOLDEN GLOW
Liquid Highlighter
236 kr 295 kr
Köp nu
SAINT TROPEZ
Highlighter
260 kr 325 kr
Köp nu
SYDNEY
Highlighter
260 kr 325 kr
Köp nu
PORTOFINO
Highlighter
260 kr 325 kr
Köp nu
CANNES
Highlighter
162.50 kr 325 kr
Köp nu
PEARL
Glow Stick
180 kr 225 kr
Köp nu
CHAMPAGNE
Glow Stick
180 kr 225 kr
Köp nu
AMBER
Glow Stick
112.50 kr 225 kr
Köp nu
HIGHLIGHT ME
Highlighter & Brush
445 kr 520 kr
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
545 kr 650 kr
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
895 kr 1120 kr
POINTED HIGHLIGHTER BRUSH 09
156 kr 195 kr
Köp nu
HIGHLIGHTER FAN BRUSH 07
140 kr 175 kr
Köp nu
TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH 08
Highlighter & Powder
156 kr 195 kr
Köp nu
LARGE FAN BRUSH 02
Contour & Highlighter
156 kr 195 kr
Köp nu
HIGHLIGHTER KIT
Liquid Highlighter & Highlighter
450 kr 620 kr
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
475 kr 590 kr
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
785 kr 980 kr

Highlighters hos CAIA
Under produktutvecklingen av våra highlighters har det varit viktigt för oss att skapa en produkt som checkar av alla våra krav. Några av dom kraven är att vi vill uppnå ett naturligt resultat, att den ska vara lättapplicerad och att highlightern ska bli ett med ansiktet.

Puderformula
Våra puderhighlighters är skapade med en prismateknologi som ger ett silkeslent resultat på huden med en naturlig lyster. Produkten består av en krämig formula som lägger sig lätt på huden och blir ett med ditt ansikte. De är heller inte glittriga i färgen vilket gör att de ger ett fint glow i solen istället för att glittra. Formulan på denna highlighter gör den lätt att applicera och ger ett fint resultat, det är svårt att misslyckas!

För att göra appliceringen enkel och snygg, rekommenderar vi att använda vår Pointed Highlighter Brush 09 eller Highlighter Fan Brush 07.

Flytande formula
Vår flytande highlighter ger ett magiskt glow! Produkten reflekterar ljuset vilket gör att den förstärker hudens naturliga lyster. Produkten kan användas på olika sätt:
- Applicera över eller under din foundation på de punkter du önskar framhäva. Applicera med fingrarna eller med en makeup-svamp. 
- Blanda produkten med din foundation och applicera i hela ansiktet för glödande lyster i hela ansiktet.
- Blanda highlightern med din dagkräm för ett naturligt glow.

Våra highlighters är:
  • Veganska
  • Cruelty free

Från oss till dig
 www.caiacosmetics.com har vi swatchat varje produkt i alla färger på olika hudtoner för att våra kunder på ett enkelt sätt ska kunna se skillnaderna i produkterna samt vilken de önskar mest. Vi har även på vår Youtube olika videos där vi berättar mer om våra produkter för ännu mer information och inspiration.
 
Vill du ha en highlighter men även andra produkter, har vi våra ansiktspaletter där du får highlighter, contour, blush och bronzer i samma palett.

Applicering
Highlighter använder du för att framhäva de drag i ditt ansikte som du önskar med hjälp av lyster och dra mer uppmärksamhet till vissa partier. Detta kan vara olika för varje person men punkter som är fina att highlighta är:

  • Kindben
  • Brynben
  • Näsa
  • Amorbågen
  • Nyckelben
  • Ögon


Fantasin sätter inga gränser och du lägger såklart highlighter där du vill addera det lilla extra. 

Kontakta oss gärna
Har du minsta lilla fråga eller fundering gällande färger, applicering, verktyg eller annat gällande våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@caiacosmetics.com så svarar vi dig inom 24 timmar. Vi hjälper dig mer än gärna!

Vi uppskattar er!
Vi blir så otroligt glada när NI, våra fantastiska kunder, väljer att tagga oss i era stories eller inlägg på sociala medier. Vi älskar att se hur produkterna ser ut på er och ni ser alla fantastiska ut! Fortsätt att tagga oss, kommentera och låt oss se hur ni använder våra produkter, vi älskar det - det är det vi jobbar för!

 Highlighter

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla