ÖGONKRÄM

Huden kring ögonen är ofta tunnare och mer ömtålig än övriga partier i ansiktet, därför är det viktigt att ha en återfuktande kräm framtagen för just ögonen. 

AWAKENING
Eye Cream
295 kr
Köp nu
GOOD NIGHT KIT
Eye Cream, Eye Makeup Remover & Night Cream
655 kr 815 kr
LARGE KIT – NORMAL SKIN
Cleansing Cream, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr
LARGE KIT – DRY/SENSITIVE
Cleansing Cream, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr
LARGE KIT – OILY/COMBINATION
Cleansing Gel, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr

Eftersom huden kring ögonen ofta är känsligare och tunnare än övriga ansiktet är det viktigt att ta väl hand om den. En ögonkräm är ett viktigt komplement till din dag- och nattkräm för att huden ska behålla sina goda egenskaper och för att minimera risken att den åldras i förtid. Huden kring ögonen är väldigt tunn och har därför svårt att ta upp molekyler från en vanlig fuktkräm. 

Awakening Eye Cream passar alla hudtyper och innehåller bland annat hyaluronic acid för att återfukta området kring ögonen. Vår ögonkräm har dessutom en applikator med kylande egenskaper vilket är perfekt om man känner sig svullen på morgonen. Använd applikatorn direkt på huden och använd sedan fingret med fjäderlätta rörelser runt globbenet och under ögat. 

Eye Make Up Remover
Att ta hand om den tunna huden runt ögonen är viktigt, det innebär även att använda en skonsam rengöring. Careful Eye Makeup Remover tar bort den mest envisa mascaran och vattenfast make up. Removern lämnar din hy mjuk och återfuktad tack vare ingredienser som Flower Water och Panthenol.

Gör så här:
Skaka flaskan, häll produkten på en bomullspad och låt den ligga mot ögat i några sekunder. Det är viktigt att du inte gnuggar bort ditt smink, utan låter produkten arbeta på egen hand för att inte skada fransarna. 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla