Läppar – Stort urval bland CAIA's läpprodukter | CAIA Cosmetics

LÄPPAR

Att variera färg på sina läppar är något som vi på CAIA älskar! Passionerat röda läppar eller mer naturliga färger, allt bestäms efter humör och tillfälle. Tillsammans med våra flytande läppstift, läppennor och läppstift kan du variera din look och skapa oemotståndliga läppar. Alla våra läpprodukter är lättapplicerade och enkla att använda.
HONEY ELIXIR
195 kr
Köp nu
FLING KISS
195 kr
Köp nu
OBSESSED RED
195 kr
Köp nu
EPIC BABE
195 kr
Köp nu
LYRIC LIPS
195 kr
Köp nu
RED ALERT
195 kr
Köp nu
BRYCE
125 kr
Köp nu
SOCAL
125 kr
Köp nu
MOJAVE
125 kr
Köp nu
COLORADO
125 kr
Köp nu
SONORAN
125 kr
Köp nu
GRAND CANYON
125 kr
Köp nu
REDWOOD
125 kr
Köp nu
LIP PENCIL KIT
595 kr 875 kr
GIGGLES
195 kr
Köp nu
LUCKY CHARM
195 kr
Köp nu
LUV PUPPIE
195 kr
Köp nu
MAMAZITA
195 kr
Köp nu
MY DARLING
195 kr
Köp nu
PRETTY NICE
195 kr
Köp nu
UNIQUE ANGEL
195 kr
Köp nu
VERY ME
195 kr
Köp nu
DELICATE LIP KIT
545 kr 640 kr
STUNNING LIP KIT
545 kr 640 kr
FIERY LIP KIT
545 kr 640 kr

Vi på CAIA älskar att framhäva läppar på ett vackert sätt. Därför har vi utvecklat både läppstift, läppennor och flytande läppstift som alla i sig framhäver dina läppar. Hur vill du måla dina läppar idag?

Läppstift
Våra läppstift ger dina läppar en vacker lyster samtidigt som de verkar återfuktande. I och med den lätta formuleringen är de lätta att applicera och du bestämmer själv hur täckande resultatet ska vara. Läppstiften innehåller lipider som mjukar upp dina läppar. 

Läppennor
Våra läppennor är mjuka mot dina läppar samtidigt som den är följsam, krämig och återfuktande. Läppennan innehåller en formulering som stimulerar läpparnas kollagen och skyddar mot fria radikaler. Läppennorna ger en jämn och täckande färg med exakta linjer. Alla våra läppennor är veganska. 

Flytande läppstift
Våra flytande läppstift ger ett semi-matt resultat med en sammetslen finish med en lätt känsla utan att klibba. Läppstiftet ger full täckning, är högpigmenterat, ger vacker lyster och innehåller aminosyror i sin formulering som ger långvarigt återfuktade läppar. Våra flytande läppstift har även en snedskuren applikator för en lättare och bättre applicering, för att passa dina läppars konturer. Alla flytande läppstift är veganska. 
Vi presenterar varje läpprodukt med bilder på olika modeller. Vi vill dock upplysa om att hur färgen ser ut på bild kan variera mot hur färgen ser ut just på dig. Det beror bland annat på olikheter i hudton, läppfärg och ljus. Vi har valt att visa varje läpprodukt på olika personer för att visa hur de kan variera. 

Applicering av läpprodukter 
För att få ett mer jämnt och hållbart resultat, gäller det att läpparna är mjuka innan applicering. Det kan vara bra att skrubba läpparna innan du ska applicera din läpprodukt för att få bort döda hudceller och få ett mer jämnt och långvarigt resultat. 
Endast fantasin sätter gränser inom all makeup och detta gäller även med läppar. Vad du tycker om och trivs i är det som gäller. Önskar du att använda läppenna till endast dina läppars konturer eller som läpprodukt över hela läpparna? Eller vill du endast använda läppstift? Oavsett vad så är resultatet lika fint. 
För att få ett långvarigt resultat med ditt läppstift eller flytande läppstift är att applicera läppenna först över läpparna och därefter det läppstift eller flytande läppstift som du vill avsluta med. 
Att även bita av läppstiftet när du har applicerat allt mot en bit papper är ett tips som funnits länge men som ger ett bra resultat.

Sminkset
I vår kategori läppar hittar du också våra läpp-set som vi har satt ihop med fler produkter till ett bättre pris. Skapa en snygg läpp-garderob med flera olika färger och produkter för variation! 

Våra läpprodukter: 

  • Vårdande 
  • Återfuktande 
  • Fri frakt över 250 kr 
  • Cruelty Free


Tips
 
På varje produktsida finns en Youtube-video där du snabbt kan se hur produkten appliceras och produktens färg på två olika modeller. Vi har även sammanställt en bild som finns på varje produktsida där vi har swatchat de olika färgerna för att ni enkelt ska kunna jämföra färgerna i en färgskala.

Läppar

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla