DYNAMIC DUO
DYNAMIC DUO i gruppen  hos CAIA Cosmetics (CAI122)
DYNAMIC DUO
DYNAMIC DUO

DYNAMIC DUO

450 kr / 395 kr

Vill man verkligen ha de ultimata fransarna kan du göra som de flesta av de professionella makeup-artisterna, nämligen använda två olika mascaraformuleringar på samma gång. Tricket är att börja applicera en mascara som ger maximal volym, VA VA VANZ VOLUME MASCARA, i roten och halvvägs ut på fransen för att sen bygga på med en mascara specifikt utvecklad för att ge fransen längd, BIBBZ BOOM BOOM LASHES, från mitten och ut i franstopparna. Efter lite övning blir resultatet alldeles enastående!

Mer info om de separata mascarorna hittar du på respektive enskild produkt. 

space
Antal:

  • We did this for us
  • Fri frakt över 250 kr inom Sverige

CAIA Cosmetics är starka motståndare till djurförsök och våra produkter säljs inte på några marknader som kräver att produkterna testas på djur.

Andra har även tittat på

recensioner

2 recensioner
Skriv en recension

15/06/2019

Hanna Verifierad kund

Så besviken på båda dessa mascaror (köpte dynamic duo) fransarna klumpar och blir ingen volym överhuvud taget , ren skit ! Och stort minus med för mascara behållaren är riktig plastig, kändes billigt och som något man köpt på wish ....

Var denna recension hjälpsam? 0 st 0 st Logga in för att rösta.

08/06/2019

Lily Verifierad kund

Jag är jätte besviken på dessa :( blir bara jätte kladdigt och för tjockt så fransarna klumpar ihop helt sjukt mycket. Då gjorde jag helt enligt Bibbz tips också och jag har typ likadana fransar som hon :( jätte tråkigg då jag verkligen såg fram emot dessa ?

Var denna recension hjälpsam? 0 st 0 st Logga in för att rösta.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla