VACAY VIBE KIT

685 kr / 615 kr

Tre produkter som gör att din brun utan sol blir flawless varje gång! Börja med att skrubba din kropp med That Sugar Glow Body Scrub för att exfoliera huden och göra den jämn och mjuk inför din self tan. När kroppen är ren och torr, applicera valfri nyans av Vacay Vibe Self Tan Mousse med hjälp av Even Touch Self Tan Mitt. Massera in ett jämnt lager av produkten, låt torka innan du klär på dig. Tvätta av moussen efter 8-12 timmar och du har en härligt solkysst hud!

space
Antal:

  • We did this for us 
  • Fri frakt över 250 kr inom Sverige 

Andra köpte även

THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
295 kr
Köp nu
EVEN TOUCH
Body Application Mitt
95 kr
BÄSTSÄLJARE!
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
225 kr
Köp nu
BÄSTSÄLJARE!
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
225 kr
Köp nu
VACAY VIBE - DEEP
Self Tan Mousse
295 kr
BÄSTSÄLJARE!
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
225 kr
Köp nu
VACAY VIBE - LIGHT
Self Tan Mousse
295 kr
Köp nu
BÄSTSÄLJARE!
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
95 kr
Köp nu

recensioner

27 recensioner
Skriv en recension

17/07/2022

Elin Verifierad kund

Brun utan solen drar ner betyget tyvärr. Älskar de andra produkterna

Var denna recension hjälpsam? 0 st 0 st Logga in för att rösta.

14/05/2022

Hanna Verifierad kund

Älskar brun utan solen! Bästa jag testat. Fläckar inte av sig på kläder eller i sängkläder överhuvudtaget, är lätt att applicera med handsken och ger en jämn och fin färg. Det enda negativa är att jag behöver applicera den två gånger om jag vill bli riktigt brun.

Var denna recension hjälpsam? 0 st 0 st Logga in för att rösta.

12/05/2022

Ellen Verifierad kund

Bodyscruben är toppen, verkligen. Men moussen är under all kritik. Fick blå/gråa fläckar på min fina dyra trenchcoat, som inte går bort ens efter kemtvätt. Jackan hade jag på mig 20h efter jag använde produkten OCH hade duschat av mig innan. Kontaktade service men de hjälpte mig 0%, de ville att jag skulle svara på 1118 frågor, många som jag själv redan nämnt i mitt första mail, läste ni ens (?), och skicka in produkten så den får undersökas. Ja men min jacka då? mer fokus på att lösa mitt problem som ni ställt till med istället för att jag som kund ska behöva göra tusen saker.

| Svar från CAIA 13/05/2022
Hej Ellen, tack för din recension! Vad tråkigt att du känner att du inte har fått hjälp, vi har just nu ett pågående ärende med vår leverantör för att reda ut vad som kan ha hänt och behöver information från dig för att kunna gå vidare i ärendet. Återkom gärna till oss på mail där vi kan hjälpa dig vidare. <3
Var denna recension hjälpsam? 0 st 0 st Logga in för att rösta.
Visa fler

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla