Nyhet!

RADIANCE PEEL FACE MASK

245 kr
Exfolierande, Mjukgörande

Denna peelingmask är lätt exfolierande och ger huden en skonsam peeling genom sin naturliga verkan. Masken hjälper till att eliminera spår av döda hudceller och huden känns omedelbart slät och sammetslen.  

Antal: 
Köp nu
  • We did this for us 
  • Fri frakt över 250 kr inom Sverige 
DERMATOLOGISKT TESTADDAY AND NIGHTVEGAN

EGENSKAPER EGENSKAPER

  • Skonsam peeling

  • Lätt exfolierande

  • Avlägsnar döda hudceller

  • Jämnar ut

  • Förfinar huden

  • Vegansk

  • 75 ml / 2.53 fl. oz.

GLYCERIN
Glycerin är en hudpåfyllande och hudåterställande ingrediens, vilket betyder att det är ett ämne som finns naturligt i huden och hjälper till att etablera normal balans och återfuktar. Det är ett av de många ämnena i huden som hjälper till att upprätthålla en hälsosam känsla, skyddar mot torrhet och arbetar för att upprätthålla hudens fuktnivå. I grund och botten är glycerin en mästare på att återfukta och fungerar bäst i kombination med andra påfyllande och mjukgörande ingredienser.

AHA
En vattenlöslig komponent som effektivt tar bort onödiga döda hudceller från hudens yta. Hjälper till att skala bort ytan på din hud så att nya, mer jämnt pigmenterade hudceller kan skapas. Efter användning kommer du troligtvis märka att din hud är slätare.

GÖR SÅ HÄR GÖR SÅ HÄR

Fördela jämnt ett halvtjockt lager över ansiktet, undvik området runt ögonen. Efter 15 minuter - massera försiktigt för att stimulera verkan av aktiva ingredienser tills konsistensen övergår till olja. Skölj av med ljummet vatten eller med en mjuk, ren handduk.

Ingredienser Ingredienser

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA, SUCROSE PALMITATE, SQUALENE, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, BENTONITE, OLIVE OIL DECYL ESTERS, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, MALTODEXTRIN, MARIS SAL, HYDRATED SILICA, DI-C12-13 ALKYL MALATE, C12-13 ALKYL LACTATE, BENZYL ALCOHOL, ALCOHOL, CI 15985, PARFUM

Andra köpte även

PENNVÄSSARE
70 kr
Köp nu
BÄSTSÄLJARE!
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
225 kr
Köp nu
VANZ VA VA VOLUME
225 kr
Köp nu
BÄSTSÄLJARE!
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
95 kr
Köp nu
DEW IT YOURSELF
Face Stick
175 kr
Köp nu
CLEAR GEL
Full Brow Gel
195 kr
Köp nu
BÄSTSÄLJARE!
BIANCA
Lip Pencil
125 kr
Köp nu
LAGUNA
Lip Pencil
125 kr
Köp nu

recensioner

0 recensioner
Skriv en recension

Den här produkten har inga recensioner.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla