Ögonmakeup av hög kvalité från CAIA till dig | CAIA Cosmetics

ÖGON

Vi tycker det är otroligt roligt med ögonmakeup, variationen i hur man kan arbeta med färger och formuleringar samt hur en mascara arbetar med för att fokus på ögonen ska gälla. Skapa vackra, spännande ögon med olika ögonskuggor och mascaror för ett vackert resultat.
PRECISION BROWS - TAUPE
175 kr
Köp nu
PRECISION BROWS - EBONY
175 kr
Köp nu
FULL BROW GEL - CLEAR
195 kr
Köp nu
FULL BROW GEL - TAUPE
195 kr
Köp nu
FULL BROW GEL - BROWN
195 kr
Köp nu
FULL BROW GEL - EBONY
195 kr
Köp nu
METALLICS PALETTE
495 kr
Köp nu
WATERPROOF MASCARA
225 kr
Köp nu
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
225 kr
Köp nu
VANZ VA VA VOLUME
225 kr
Köp nu
DYNAMIC DUO
395 kr 450 kr
SPACE INTENSE
225 kr
Köp nu
INTENSE DUO
395 kr 450 kr
WATERPROOF KIT
325 kr 470 kr
EVELINES EYE-KIT
995 kr 1500 kr
GOLDEN BRONZE KIT
795 kr 1135 kr
EYESHADOW DUO
995 kr 1150 kr

Här hittar du produkter som framhäver dina vackra ögon! Ögonskuggor i flera olika färger och formuleringar och mascaror med olika funktioner och anpassade för olika typer av fransar. Allt för att du ska kunna hitta din favorit som framhäver dina drag bäst. I vår kategori ögonmakeup hittar du ögonskuggor och mascaror. 

Ögonskuggor hos CAIA 
Idag har vi olika paletter med olika nyanser och formuleringar. Välj mellan paletter med mer metalliska nyanser eller paletter med mer matta och skimriga färger i olika färgskalor. Våra ögonskuggor är lättapplicerade och går att göra flera vackra looks med - det är bara fantasin som sätter gränser. 
För att få till ett bra resultat behöver man också bra verktyg. För att se alla våra ögonskuggsborstar, se här:

Mascaror hos CAIA 
Många har idag olika önskemål och behov för sin mascara - ska den vara vattenfast eller inte, ska den vara volymgivande eller ge mer intensivt svarta fransar? Oavsett vad har vi mascaran för dig. 
På varje mascaras produktsida beskriver vi vilken typ av fransar mascaran är bäst anpassad för och dess resultat. Resultatet av en mascara är väldigt individuellt.

Framhäv dina ögon

Blå ögon - Har du blå ögon framhäver ögonskuggor i gyllene färger såsom orange toner dina ögon extra väl. Satsa på orange, orange/brunt, koppar, terracotta, brunt och färger i guld.  

Gröna ögon - Har du gröna ögon passar många toner av lila och röda toner väldigt vackert för din ögonmakeup. Använd färger i röda, rödbruna eller röd/gråa nyanser, rosa, blått, gult och orange för bästa resultat. 

Gul/bruna ögon - Har du gul/bruna ögon är lila en färg som framhäver dina ögon vackert. Använd lila, brun/lila eller grå/lila färger till dina ögon. 

Bruna ögon - Har du bruna ögon är blått en fin färg. Vill du inte använda en stark blå färg är kallare toner av blå/gråa toner samt gröna toner väldigt vackert för dig. 

Glöm inte att endast fantasin sätter gränser gällande din ögonmakeup och att du ska använda de färger du trivs i! 

Tutorials 
Vi förstår att det inte alltid är lätt i början eller som mer erfaren att få till olika looks av ögonmakeup. Vi har på vår IGTV och Youtube filmat flera olika tutorials för att visa er tips och tricks på hur ni kan applicera olika looks, vilka borstar man ska använda och när etc. Allt för kunna inspirera er till att testa och arbeta med era ögon. Har ni provat att göra en look? Tagga oss gärna på sociala medier, vi vill så gärna se resultatet! 

Sminkset 
I vår kategori ögonmakeup hittar du också våra olika sminkset inom kategorin för fler produkter till ett bättre pris. Har du ett önskemål om ett set du gärna vill se på hemsidan? Maila oss gärna på info@caiacosmetics.com


Har du en fråga?
Vi svarar dig gärna - kontakta oss på sociala medier eller vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Ögon

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla