DAGKRÄM

Varje dag utsätts din hy för yttre påfrestningar från väder och din omgivning, därför är dagkrämen ett viktigt steg för att stärka hudens barriärfunktion. Dagkrämen är det sista steget i din hudvårdsrutin, välj en dagkräm som passar din hudtyp och ditt behov. 

HYDRA BOOST
Day Cream
275 kr
Köp nu
STAY CALM
Day Cream
275 kr
Köp nu
OIL CONTROL
Day Cream
275 kr
Köp nu
SMALL KIT – NORMAL SKIN
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
615 kr 760 kr
SMALL KIT – DRY/SENSITIVE
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
615 kr 760 kr
SMALL KIT – OILY/COMBINATION
Cleansing Cream, Toner, Day Cream & Hairband
615 kr 760 kr
LARGE KIT – NORMAL SKIN
Cleansing Cream, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr
LARGE KIT – DRY/SENSITIVE
Cleansing Cream, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr
LARGE KIT – OILY/COMBINATION
Cleansing Gel, Toner, Day Cream, Night Cream, Eye Makeup Remover, Eye Cream & Hairband
1195 kr 1575 kr

En dagkräm återfuktar huden och stärker hudbarriären. En återfuktad hy är grunden för en bra make up, därför är dagkrämen ett viktigt sista steg i din morgonrutin. En dagkräm återfuktar och mjukar upp hudens yttre lager samt “kapslar in” in de aktiva ingredienser som applicerats tidigare i hudvårdsrutinen. När du väljer dagkräm är det viktigt att du väljer en dagkräm som är anpassad för din hudtyp och uppfyller dina behov. 

Torr/känslig hy
En torr och känslig hy behöver en parfymfri dagkräm som lugnar och återfuktar på djupet. Vår dagkräm för torr hy innehåller bland annat Aloe Vera som verkar lugnande och reparerande. Den innehåller även fuktboosten Panthenol som lämnar dig med en slätare och mjukare hy. 

Oljig/kombinerad hy
En vanlig myt är att oljig eller kombinerad hy inte behöver återfuktas, men den myten spräcker vi nu hål på. Är din oljiga hy för torr kan den i stället producera ännu mer talg för att kompensera detta, därför är det viktigt att använda produkter som ger fukt. Vår dagkräm för oljig och kombinerad hy återfuktar huden på djupet samtidigt som den med hjälp av Salicylic Acid balanserar talgproduktionen och jämnar ut fina linjer. 

Normal hy
Även en normal hy behöver återfuktning för att behålla fuktbalansen i huden. Vår dagkräm för normal hy är en riktig fuktboost som bland annat innehåller nyckelingrediensen Moisture Magnet som bevarar fukten i huden. Den innehåller även Vitamin E vilket stärker hudens skyddande barriär och lämnar din hud sammetslen. 

Gör så här
Applicera din kräm på ett rengjort ansikte, efter toner och serum. En liten mängd räcker långt och vi brukar rekommendera en klick lite större än en ärta. Applicera med mjuka, lätta, uppåtgående rörelser. 

Nattkräm
Det är viktigt att använda en dagkräm under dagen och innan din make up, men det är även viktigt att på kvällen avsluta din rutin med en nattkräm. Under natten går vår hy igenom en reparerande fas då har den tid på sig att ta upp ingredienser för att återställa hudens naturliga balans. Avsluta din dag med The Sleeping Beauty Night Cream, fylld med återfuktande och lugnande ingredienser som Aloe Vera och Hyaluronic Acid. 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla