• Kommer de rosa F05 och F06-borstarna att fyllas på när de är slutsålda?
  Nej, de är limited edition.


 • Hur appliceras glow primer för bästa möjliga resultat?
  För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att du applicerar primern med händerna. Börja gärna med ett lager av That Extra Hydration om du känner dig torr. När primern har applicerats, vänta tills den torkat innan du fortsätter med resten av din sminkrutin.


 • Är Blush Stick matt eller skimrigt?
  Cupcake Glaze och Berry Smoothie innehåller skimmer medan Cotton Candy och Sweet Craving inte gör det. Alla har en krämig formula vilket gör att ingen av dem ser matt ut när de appliceras, utan alla stick ger en fin lyster.

 • Jag har Sassy Face Palette, är rougen som de matta rougen i singelförpackning?
  Våra Matte Blushes har en ny formula som innehåller kakaofrösmör, mangofrösmör och cupuaçusmör. Formulan är alltså inte samma som rougen i ansiktspaletterna. De matta blushen smälter när de kommer i kontakt med din hud för ett matt resultat utan att se torr ut.


 • Vilken borste ska jag använda till Blush Stick?
  Vi rekommenderar en kompakt borste vid applicering. F03 och F06 är perfekta för att applicera och blenda med.

 • Vilken borste ska jag använda till Matte Blush?
  Vi rekommenderar en mjuk borste för ett naturligt resultat, F05 är en perfekt för detta. Om du är ute efter ett mer pigmenterat resultat rekommenderas F03 eller F06.

 • Hur applicerar jag Blush Stick?
  Applicera produkten med en borste eller direkt på huden. Produkten har en krämig formula som är lätt att blenda.

 • Hur applicerar jag det matta rouget?
  Använd din favoritborste och applicera önskad mängd på dina kinder. Tänk på att produkten är högpigmenterad, bygg därför försiktigt upp till önskat resultat med lite produkt åt gången.


 • Vad är skillnaden mellan Next Level Mascara och de andra mascarorna från CAIA?
  Mascaran har en silikonborste precis som Waterproof Mascara och Vanz Va Va Volume. Next Level har en unik formula som är bra för oljiga ögonlock. Många vattenfasta mascaror och andra long wear mascaror innehåller olja för att tåla vatten, detta kan bli problematiskt om man har oljiga ögonlock eftersom olja löser olja. Next Level innehåller ingen olja men har en unik sammansättning av ingredienser som tål långa dagar ändå. Fransarna blir långa och separerade samtidigt som borstens design gör det enkelt att applicera önskad mängd produkt på både de övre och nedre fransarna.

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla