Shoppa highlighter med prismateknologi från CAIA | CAIA Cosmetics

HIGHLIGHTER

Att addera extra lyster och glow till sin makeup-rutin ger din look nytt liv. CAIAs highlighters med dess prismateknologi och krämiga formula ger dig ett naturligt och vackert glow med ett silkeslent resultat. Applicera produkten där du önskar framhäva dina drag lite extra.

SAINT TROPEZ
Highlighter
325 kr
Köp nu
SYDNEY
Highlighter
325 kr
Köp nu
PORTOFINO
Highlighter
325 kr
Köp nu
CANNES
Highlighter
325 kr
Köp nu
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
545 kr 650 kr
POINTED HIGHLIGHTER BRUSH 09
195 kr
Köp nu
HIGHLIGHTER FAN BRUSH 07
175 kr
Köp nu
TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH 08
Highlighter & Powder
195 kr
Köp nu
LARGE FAN BRUSH 02
Contour & Highlighter
195 kr
Köp nu
ULTIMATE BRUSH KIT - FACE
995 kr 1375 kr
Highlighters hos CAIA
Under produktutvecklingen av våra highlighters har det varit viktigt för oss att skapa en produkt som checkar av alla våra krav där vi bl a har sagt att vi vill uppnå ett naturligt resultat, att den ska vara lättapplicerad och att den ska bli ett med ansiktet. Våra highlighters är skapade med en prismateknologi som ger ett silkeslent resultat på huden med en naturlig lyster. Produkten består av en krämig formula som lägger sig lätt på huden och blir ett med ditt ansikte.
De är heller inte glittriga i färgen vilket gör att de ger ett fint glow i solen istället för att glittra.
I och med formulan på denna highlighter är den lätt att applicera och ger ett fint resultat, det är svårt att misslyckas med resultatet.  
 
Våra highlighters är:
  • Veganska
  • Cruelty free
 
Från oss till dig
www.caiacosmetics.com har vi swatchat varje produkt i alla färger på olika hudtoner för att våra kunder på ett enkelt sätt ska kunna se skillnaderna i produkterna samt vilken de önskar mest. Vi har även på vår Youtube olika videos där vi berättar mer om våra produkter för ännu mer information och inspiration.
 
Vill du även ha en highlighter men även andra produkter, har vi våra ansiktspaletter där du får highlighter, contour, rouge och bronzer i samma palett.
 
Applicering
Highlighter använder du för att framhäva de drag i ditt ansikte som du önskar med hjälp av lyster och dra mer uppmärksamhet till vissa partier. Detta kan vara olika till varje person och vad man önskar men många gånger kan det vara:

  • Kindben
  • Brynben
  • Näsa
  • Amorbågen
  • Nyckelben
  • Ögon
 
Det finns såklart inga gränser och bara fantasin sätter gränser och du lägger highlighter där du vill ”addera det lilla extra”.
För att göra appliceringen enkel och snygg, rekommenderar vi att använda vår Pointed Highlighter Brush 09 alternativt Large Fan Brush 02 om du vill highlighta större partier.
 
Kontakta oss gärna
Har du minsta lilla fråga eller fundering gällande färger, applicering, verktyg eller annat gällande våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på: info@caiacosmetics.com så svarar vi dig inom 24 timmar. Vi hjälper dig mer än gärna.
 
Färger
Vilken färg du ska välja ska du helt utgå efter om du önskar en ljus eller mörkare highlighter samt om du önskar en mer kall eller varm ton. Vi har på hemsidan gjort en bild där vi visar upp färgerna swatchade på en arm samt att vi på vår Youtube berättar mer om produkterna. Där berättar vi både om hur du bäst arbetar med produkterna samt vilken produkt som passar bäst till vilken hudton. 
 
Vi uppskattar er!
Vi blir så otroligt glada när NI, våra fantastiska kunder, väljer att tagga oss i era stories på sociala medier. Vi älskar att se hur produkterna ser ut på er och ni ser alla fantastiska ut! Fortsätt att tagga oss, kommentera och låt oss se hur ni använder våra produkter, vi älskar det. Det är det vi jobbar för.

Highlighter

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla