Bronzer med prismateknologi från CAIA | CAIA Cosmetics

BRONZER

CAIAs bronzers är skapade med en prismateknologi för en naturlig lyster och ett silkeslent resultat. Appliceringen är enkel i och med produktens krämiga formulering som lägger sig lätt på huden och resultatet blir naturligt solkysst. Önskar du att addera lyster och färg till din make up? Hitta då din favorit redan idag.

LA DIGUE BRONZER
325 kr
Köp nu
ANTIGUA BRONZER
325 kr
Köp nu
MONACO BRONZER
325 kr
Köp nu
Bronzers
Vi är väldigt stolta över att presentera våra bronzers – en lättapplicerad, exklusiv produkt för att få ett naturligt solkysst och silkeslent resultat.
Varje bronzer kommer i ett fint, glansigt etui innehållande en spegel som du enkelt kan ha med både i väskan när du är på spårng eller i sminkväskan.
 
På hemsidan presenteras varje bronzer i flera bilder samt med en bild där produkten är swatchad på olika hudtoner för att visa upp ett varierat resultat samt en video. Du kan även läsa en informativ beskrivning om produkten och kundrecensioner för att se hur andra kunder har upplevt produkten. Vid beskrivningen av produkten skriver vi även om den passar en mer kall/varm/neutral underton för att ge bästa förutsättningar för att hitta en bronzer som passar dig bäst.
På vår Youtube-kanal presenterar även Bianca tillsammans med vår Make up artist Hanna varje bronzer mer ingående och visar upp varje färg.
 
Våra bronzers:
  • Veganska
  • Krämig formulering
  • Prismateknologi för ett silkeslent resultat
  • Cruelty Free
 
I och med den mer krämiga formuleringen får du inte upp lika mycket produkt på borsten som när du använder andra högpigmenterade solpuder. Med denna bronzer får du en mer jämn fördelning av produkt som du kan jobba upp för en enkel applicering och för ett önskat resultat. Detta innebär att när du ska använda produkten, arbeta upp den i borsten och applicera i ansiktet med cirkulärara rörelser på önskade områden, antingen kan du lägga produkten i hela ansiktet och på halsen och/eller om du önskar att använda den som rouge eller på ditt ögonlock – endast fantasin sätter gränser.
 
Vi rekommenderar att använda borste Domed Powder Brush 03 eller Paddle Powder Brush 04 för att kunna arbeta in produkten på bästa sätt.
 
Tack för ert stöd!
Vi uppskattar er värme och pepp som ni sprider varje dag på sociala medier. Fortsätt gärna att dela, tagga oss, skriv DM – vi tycker det är så roligt att se när ni använder våra produkter och hur grymma ni är på att applicera make up. Fortsätt så, vi blir så glada!
 
Vi finns här för dig
Vi förstår att det ofta kan dyka upp frågor gällande vad som helst – oavsett fundering är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig gärna vidare.
 
Leverans
Vi har en leveranstid på 2 - 7 arbetsdagar beroende på valt fraktalternativ. När ditt paket skickas från vårt lager får du ett mail med en spårningslänk där du kan följa ditt paket. Paketet, beroende på fraktalternativ, kommer att skickas till din brevlåda alternativt lämnas hos ett ombud. När ditt paket har kommit fram och hamnar hos ett ombud, får du en notis via sms eller email med all nödvändig information för att kunna hämta ditt paket.
Vid leverans följer inte en följesedel med utan du finner din orderinformation på din orderbekräftelse.
 
Hur upplever du vår bronzer?
Vi vill gärna veta vad DU tycker om din produkt. Skapa gärna ett konto på hemsidan via mina sidor och skriv en recension om hur du upplever din bronzer. Vi vill så gärna veta – och andra CAIA’s.

Bronzer

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla