CAIA QUEENS

CAIA QUEENS

EVELINES HÖSTLOOK

Hur mysigt är det inte att hösten är här? Har du en myskväll hemma - passa på att lär dig en snygg höstlook!

Skapa din nya look med vår babe Eveline som har skapat en magisk höst look för dig.

   


Produkter Eveline har använt i videon: 


Färger i Golden Bronze Eye Palette: 

 • Gos, Boo & Hjärtat 
 1. Börja med att applicera en makeup bas. Använd bronzer och contour i Classy tillsammans med borste F03 och applicera produkterna i svepande, cirkulära rörelser i övre delen av din panna samt längs ditt kindben för att skapa dimensioner i ditt ansikte. 
 2. Fortsätt använda Classy tillsammans med F01 och contour. Applicera med lätta rörelser längs båda sidor om näsbenet, under läppen eller på de ställen där du önskar addera en skuggning. 
 3. Använd Gold Coast bronzer tillsammans med F04 och applicera där solen faller naturligt i ansiktet, t ex panna, kinder, haka.
 4. Använd Classy’s rouge tillsammans med borste F05. Applicera med lätta rörelser längs ditt kindben. 
 5. Dags för Sydney Highlighter tillsammans med borste F08. Applicera highlighter på de ställen i ansiktet där du önskar ha extra glow. Eveline applicerar längs sina kindben, ögonbrynsben samt i pannan och på näsan och amorbågen. 
 6. Applicera setting spray That Dewy Look för att din make up ska sitta väl under dagen samt för glow i din look. 
 7. Dags för dina ögon! Använd Golden Bronze Eye Palette och börja med vår färg Hjärtat tillsammans med borste E05. Applicera skuggan över ögonlocket och din globlinje och arbeta in skuggan väl. Använd borste E07 för att applicera skuggan längs nedre franslinjen. 
 8. Använd borste E06 tillsammans med vår färg Gos. Applicera Gos i globlinjen för att addera djup samt över ögonlocket.  
 9. Applicera skuggan Boo med borste E03 som du lägger som ett liggande V längs ytterkanten av ögat samt globlinjen. 
 10. Använd borste E12 med Gos och applicera det mitt på ögonlocket och längs övre fransraden. 
 11. Avsluta din ögonmakeup med din CAIA mascara. I denna video har Eveline använt vår vattenfasta mascara. Applicera mascaran från fransroten och utåt och små rörelser från höger till vänster. 
 12. Applicera Sonoran längs dina läppars konturer och därefter vårt flytande läppstift Pretty Nice.
 13. Applicera vårt flytande läppstift Lucky Charm på mitten av läppen och dutta ut något med dina fingrar. 
 14. Du är nu klar! För att se Eveline skapa sin look - besök gärna våra IGTV’s. 

GET THAT BURGUNDY SUMMER LOOK

Vi älskar att sommaren inte är slut än. Härligt väder, roliga fester, häng med vänner och familj och andra festligheter ligger framför oss. Varför inte då avsluta sommaren på topp med en riktigt snygg sommar-look som kommer ge dig uppmärksamheten du förtjänar? Vi vill berätta för dig hur du går tillväga för att få samma look som vår modell.

Vår make up artist har i en IGTV gjort en tutorial för att visa hur du applicerar denna Burgundy Summer Look. För att se videon – kika på vår Instagram. 

  


De produkter som används i videon är:


De färger som används i paletten är: 

 • London 
 • Mykonos 
 • Tokyo 
 • Cape Town 
 • St Barth 
 1. Använd färgen Mykonos tillsammans med Blender Brush E09 och applicera på hela ögonlocket upp mot brynbenet. Blenda ut och jobba in ögonskuggan. 
 2. Arbeta därefter in färgen Tokyo tillsammans med samma borste som i steg 1. Applicera skuggan jämnt över ögonlocken och i din globlinje.     
 3. Ta Precision Bullet Crease Brush E02 och applicera färgen Cape Town i ett liggande V längs yttre, övre fransraden samt i din globlinje för att skapa ett djup i din look. 
 4. Dags att blenda ut! Använd Blender Brush E09 igen och blenda ut Cape Town för en mer jämn färgfördelning. 
 5. Arbeta nu med Flat Paddle Brush E08 samt färgen London. Lägg London på främre delen av ögonlocket in mot ögonvrån. 
 6. Ta därefter färgen St. Barth tillsammans med Flat Paddle Brush E08 och applicera mitt på ögonlocken och delvis längs din globlinje för att skapa ett djup i färgen. 
 7. Använd Precision Bullet Crease Brush E02 tillsammans med skuggorna Cape Town och Tokyo. Lägg båda färgerna längs din undre fransrad med en lätt touch på handen.
 8. Applicera mascara på både undre- och övre fransarna. I denna tutorial har vi använt Bibbz Boom Boom Lashes men Vanz Va Va Volume och Space Intense går lika bra. Använd den mascara som du föredrar för just dina fransar.
 9. Avsluta looken med att applicera färg på dina läppar. Applicera först vår läppenna Mojave längs dina läppars konturer. Avsluta med att applicera läppstiftet, Honey Elixir. 
 10. And you´re done. VOILA!

MAJKEN HENÆS

MAJKEN HENÆS

Vid vår lansering av våra mascaror Bibbz Boom Boom Lashes och Vanz Va Va Volume - utnämndes en tävling där våra följare skulle skapa en look med våra produkter. Vi fick in otroligt många grymma bilder och vi vill tacka alla som var med i tävlingen!
Två coola vinnare utsågs - här är MAJKEN HENÆS.

Berätta lite kort om dig själv och ditt skönhetsintresse?
Jag heter Majken, är 28 år och ensamstående mamma till Charlie på 6,5 år. Jag har jobbat inom skönhetsbranschen med smink och hudvård i 5 år men har precis flyttat till Oslo för att studera säljledning och marknadsföring. Jag är en riktig hudvårdsnörd och älskar allt vad serum och ansiktsmasker är.

Vilka är dina tre bästa make-up tips?
- Peela huden 1-3 gånger i veckan beroende på hudtyp.
- Återfukta huden! Oavsett om du är torr, oljig eller kombinerad tycker huden om fukt. Primers i all ära, men ingen primer i världen får smink så jämnt och hållbart som en återfuktad hy.
- Våga experimentera! Blanda lite olja i din dagkräm, använd ditt rouge som ögonskugga eller ta lite av din flytande highlighter i din foundation.
 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av?
Om du har glesa fransar eller vill få illusionen av fylligare och tätare fransar – börja fransmarkera! Det går så fort men det blir en sån skillnad.  Det här är även ett bra tips till dig som använder lösfransar men tycker det är svårt att få fransarna tätt intill dina egna naturliga fransar.

Tre produkter du inte kan leva utan?
Nummer ett är min facemist med spf 50. Annars är två stora favoriter lätt färgade dagkrämer och en bra bronzer. Jag älskar en naturlig look till vardags.

Har du några tips kring hur man vårdar sin inre skönhet?
Sov mycket och drick mycket vatten. Det låter torftigt och tråkigt men sömn är så otroligt mycket viktigare än vad många tror.

Var hittar du din inspiration?
Jag älskar kvinnor som vågar bryta normer och går sin egen väg och får mycket inspiration och energi genom att följa självständiga kvinnor via olika sociala kanaler.

Vilken är din favorit bland CAIAs produkter?
Jag har många! Jag tokälskar Vanz Va Va Volume, för mina fransar som är väldigt långa och smala är den helt perfekt, jag får separerade och superlånga fransar med helt galen volym! Jag tycker även den håller bra under dagen vilket är viktigt för mig eftersom jag är väldigt aktiv.
En annan favorit är face palette Classy. Jag hade aldrig trott att jag skulle passa i en varm highlighter men Classy är verkligen helt magisk.
Min sista favorit är Face Brush 02 - säger bara köp den och släng alla andra contourborstar, det här är den enda du behöver!

Vilka CAIA-produkter har du använt på bilderna?
Vanz Va Va Volume
Bibbz Signature Eye Palette 
Classy
Ultimate Brush Kit - Eyes 
Ultimate Brush Kit - Face

JOHANNA SWARTSWE

JOHANNA SWARTSWE

Vid vår lansering av våra mascaror Bibbz Boom Boom Lashes och Vanz Va Va Volume - utnämndes en tävling där våra följare skulle skapa en look med våra produkter. Vi fick in otroligt många grymma bilder och vi vill tacka alla som var med i tävlingen. 
Två coola vinnare utsågs och först ut är - JOHANNA SWARTSWE. 

Berätta lite kort om dig själv och ditt skönhetsintresse?
En äventyrslysten och ambitiös 23-åring som diagnostiserades med GAD (generaliserat ångestsyndrom), depression och panikångest syndrom p g a utmattning för 7 månader sedan och har varit sjukskriven sen dess. Just nu försöker jag inspirera andra till att fortsätta kämpa när allt känns kasst via min Instagram

Jag har alltid varit intresserad av smink men när jag bodde i Stockholm peakade jag i mitt intresse. Nu bor jag på landet hos mina föräldrar på västkusten och går mestadels utan smink. Nu tar jag hand om min insida mer än någonsin, tränar mer och har bättre rutiner. Så jag är fortfarande intresserad av skönhet, bara i andra former. 

Vilka är dina tre bästa make-up tips?
Kiwi är det bästa som hänt min hy. Under förra sommaren när jag säsongade i Kroatien växte det massa kiwi runt om den lilla ön jag bodde på. Jag har aldrig ätit så mycket kiwi och min hy har aldrig var så fin! Nu hackar jag alltid i minst en kiwi i min morgonsmoothie.

Aloe Vera - då menar jag den riktiga aloe veran som är genomskinlig och luktar lök, för aloe vera är faktiskt en lök! Den gelén, som stinker lök, den vill jag rekommendera alla att inkludera i sin hud och hårvård. 

Rutiner är också verkligen A och O. Träna, äta och sova. Har du de tre så kan du inte vara annat än vacker. Rutiner gör dig hälsosam, glad och utvilad, hur tråkigt det än låter. 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av?
Bada i saltvatten! Bor du nära havet så kan du även under vintern badda ansiktet med vattnet, din kropp älskar saltvatten.
(Fun fact: många med psoriasis får utlandsresor utskrivet som medicin av svenska läkare just för saltvattnet och solen).

Tre produkter du inte kan leva utan?
Nagellack - Fräscha naglar är det bästa jag vet. 
Lotion - På kroppen och i ansiktet. Hudvärldens mest underskattade produkt. 
Silverschampo - Varje blondins mardröm och älskling.

Har du några tips kring hur man vårdar sin inre skönhet?
Rutiner kommer vi tillbaka till ännu en gång, men också spendera mycket tid utomhus. Jag läste precis boken ”the secret garden” och där beskriver de skönhet och fulhet helt utifrån huruvida de hade röda kinder och ett leende på läpparna eller om de var bleka och bittra. Det var så vackert beskrivet och det låg även väldigt mycket sanning i det.

Mitt absolut bästa tips läste jag om i en tidning när jag var 14 år. När jag läste det, tyckte jag det var supertöntigt, men av någon anledning så provade jag - och det funkade! Tipset var att varje gång man kollar sig i en spegel ska man säga högt (eller tänka om det är folk runt) exempelvis: ”Oh wow! Vilken rumpa jag har”  du ska helt enkelt ge dig själv en komplimang, lite överdrivet, men det boostar ditt självförtroende! 

Vilken är din favorit bland CAIAs produkter?
Bibbz Boom Boom Lashes!

Vilka CAIA-produkter har du använt på bilderna?
Bibbz Boom Boom Lashes
Bibbz Signature Eye Palette 
Liquid Lip - Pretty Nice
Ultimate Brush Kit - Eyes 

KAROLINA GRICIUTE

KAROLINA GRICIUTE

Karolina Griciute kommer från Ålesund i Norge och är självlärd inom makeup. Med sina 590K följare på Instagram och 200K prenumeranter på Youtube är hon idag en av Nordens största förebilder inom skönhet.

Karolina är en stor begåvning och hennes looks inspirerar dagligen tusentals makeup-älskare. Hon skapar alltifrån enklare naturliga looks till otroligt avancerade kreationer när hon guidar sina följare genom skönhetsdjungeln. Vi älskar att botanisera i Karolinas Instagram-flöde och att låta oss förföras av hennes kvalitativa videor på Youtube.

Vi tycker detta är en grymt inspirerande tjej som vi ser upp till och är därför extremt glada och stolta över att presentera vår nästa CAIA Queen – Karolina Griciute!

 

Hej Karolina! Kan du berätta lite kort om dig själv och ditt skönhetsintresse?

Hej hej! Jag är 23 år, bor i Ålesund, Norge, tillsammans med min sambo Aleksander och vår lilla hund Bailly. Jag kan faktiskt inte säga att jag alltid har varit intresserad av smink, utan jag började att sminka mig ganska sent. Det stora intresset för makeup kom plötsligt för några år sedan. Jag förstod att det är så otroligt mycket man kan göra med smink och hur kreativt det faktiskt kan vara.

Var hittar du inspiration till alla looks och videor du gör?

Jag får väldigt mycket inspiration från naturen. Alla färger och blommor som skapats naturligt är så fascinerande. Jag får också mycket inspiration från filmer!
 

Du har den fantastiska möjligheten att få arbeta med din stora passion – vad är roligast i ditt arbete?

Åh, det är så mycket! Det bästa måste vara att få hålla på med det jag älskar, men såklart också möjligheten att få vara kreativ och att få omvandla mina idéer till verklighet.

Vad jobbar du med just nu? Har du något spännande som du vill dela med dig av till alla CAIAs där ute? 

Jag har redan börjat planera för Halloween och i år ska jag verkligen utmana mig själv. Halloween är ju den enda månaden då man kan vara hur crazy man vill med utklädnad och smink, så det kommer att bli så kul!

 
Vilka är dina tre absolut bästa makeup-tips?

Tips nummer 1! Bry dig inte om vad andra tänker, sminka dig precis som DU vill. Om du vill ha knallröda läppar och sotade ögon varje dag – go for it! Vill du endast ha mascara och läppglans – go for it! Det finns inga regler och det älskar jag.

Jag älskar också att blanda i serum i foundation. Då har du plötsligt en superfin och inte minst en vårdande foundation.

Något som jag också tycker om är att använda rougen som jag har lagt på kinderna även på ögonen. Det ger så fin harmoni i looken och man blir väldigt söt.

 
Nämn tre produkter som du inte kan leva utan.

Färgad dagkräm, bronzer och ögonbrynsgel! Jag älskar den naturliga looken till vardags och dessa tre produkter måste jag alltid ha tillgång till. Tack vare bronzern kan jag, även under de mest gråa vinterdagarna, ha ”the sunkissed glow”.

2016 gjorde du en video ”Am I pretty now?” som uppmärksammades i bland annat ”Daily News” – berätta lite om den videon.

Det var en väldigt spontan video som jag gjorde på cirka 30 minuter. Det var under den tiden då det var mycket snack om fillers och plastikkirurgi. Jag såg så otroligt många unga tjejer som strävade efter samma utseende som kändisar och bloggare som hade spenderat tusentals kronor på sitt utseende och det gjorde mig så ledsen.

Så det var den känslan som resulterade i att jag gjorde videon. Jag ville uppmärksamma det hela och prova att nå ut till de tjejer som kände sig osäkra samt visa dem att de inte är ensamma.

Jag hade då, när jag la ut videon, runt 10k följare och dagen efter hade jag över 100k. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle komma att nå ut till så många och att det var så många som kände sig pressade att se perfekta ut.

Har du några tips kring hur man vårdar sin inre skönhet?

Det är nog det äldsta tipset som finns men att ”vara mot andra såsom du själv vill att andra ska vara mot dig”.


Karolina har använt Bibbz Signature Eye Palette och lagt Mykonos som bas över hela ögonlocket. Därefter har hon lagt Santa Teresa och Tokyo i globlinjen. St. Barth har applicerats på ögonlockets mitt och Marrakech och Paris ytterst. Avslutningsvis adderas Ibiza under brynet och ögats innervrå. På läpparna har hon Liquid Lip - My Darling. Ultimate Brush Kit har använts till applicering av alla skuggor. 

Av CAIAs fyra Liquid Lipsticks, vilka är dina favoriter?

Mina favoriter är My Darling och Unique Angel. De är precis min typ av färger som passar ihop med allt!

Vilka skuggor ingår i din favoritlook med Bibbz Signature Eye Palette?

Jag är helt förälskad i St. Barth! Så otroligt fin färg och riktigt bra pigmentering.

För att göra en snygg vardagslook och den ultimata festlooken, vilka färger skulle du använda från paletten?

Till en vardags-look hade jag grundat med färgen Stockholm och därefter adderat London för extra glow. 

För en fest-look hade jag såklart använt min favorit St. Barth och även lite Marrakech för att addera djup till looken.

Slutligen, har du något du skulle du vilja säga till alla CAIAs?

Var bara dig själv och gör precis det du själv vill och önskar. Livet är för kort och det är bättre att ångra något man har gjort än att ångra något som man inte har gjort.

 

Tusen tack för pratstunden Karolina! Vi tycker du är en grym förebild och vi på CAIA Cosmetics önskar dig ett varmt fortsatt lycka till.

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till. Denna gång får vi träffa inspirerande Kenza Zouiten Subosic.

Kenza Zouiten Subosic är en av norra Europas starkaste influencers. Hon har en superpopulär blogg på www.kenzas.se och har nästan 2 miljoner följare på Instagram. Men det slutar inte där. Kenza är även en av grundarna och ägarna av det digitala modehuset Ivyrevel (www.ivyrevel.com) som gjort supersuccé under de senaste åren. 

Under de senaste veckorna har Kenza öppnat upp sig och blivit mer privat än någonsin tidigare. Hon har berättat om utmaningarna om att bli gravid och lyckan hon och Aleks (Kenzas man) nu känner när de går in i nästa fas av graviditeten. 

Kenza inspirerar oss varje vecka och har ett hjärta av guld. Vi är därför superstolta över att vi fick en pratstund med Kenza och att hon är vår CAIA Queen! 




Stort grattis till graviditeten Kenza! Hur känns det?
 

Tack! Det känns alldeles fantastiskt! Har aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu.

 

Vi vet ju att du har kämpat hårt och gått igenom IVF-behandlingar. Men till slut lyckades ni bli gravida på naturlig väg. När vågade du pusta ut och känna dig lycklig? 

Jag vet inte om jag har vågat pusta ut riktigt ännu, kanske jag vågar göra det när jag får upp min bebis på bröstet? Men när vi hade tagit oss förbi vecka 13 & testerna så vågade jag tro på det lite mer. Och för varje dag känns det mer och mer verkligt och ju mer jag känner bebisen, desto mer förstår jag att det är ett litet liv där inne. 

 

Vad blir det första du kommer shoppa till bebisen? 

Vi har bara köpt ett par bodysar än så länge, men snart ska vi börja kolla på vagn och det ska bli väldigt kul!

 

Vad tror du kommer bli den största förändringen i ditt och Aleks liv? 

Den största förändringen blir nog att man inte längre är nummer ett. Från och med att vårt barn föds så har vi en annan liten människa att sätta före oss själva och ta hand om och det är ett stort ansvar. Den andra förändringen är att vi blir en familj. Min alldeles egna familj. Wow. 

 

Hur tror du att du kommer bli som mamma? 

Jag tror att jag kommer bli en rolig mamma, väldigt kärleksfull och kanske lite för överbeskyddande, hehe. Min viktigaste uppgift blir att se till att vårt barn alltid känner sig trygg och älskad. 

 

Du jobbar som influencer och är drivande i modeföretaget Ivyrevel. Hur är det att klä sig och fortfarande inspirera när kroppen förvandlas som den gör under en graviditet?  

Det är rätt svårt! Speciellt eftersom att det är vinter och kallt. Just nu lever jag i mammaleggings och uggs hehe. Ser fram emot att få klä mig lite snyggare i vår, i ribbade klänningar och andra plagg som framhäver magen. 

 

Finns det några planer på mamma eller baby-kläder? 

Tyvärr inte, det är lite knepigt med långa produktionstider på kläder. Men man ska aldrig säga aldrig!

 

Har du fått det där berömda gravid-glowet som alla pratar om? 

Mjaaa jag vet inte, jag kan ju säga såhär att när jag kräktes i 6 veckor så fanns där inget glow iallafall haha! Men nu får jag höra att jag lyser, men jag tror snarare att det är min lycka som skiner igenom.

 

Hur sminkar du dig till vardags vs. fest? Är make-up och skönhet något du lägger tid på? 

Till vardags går jag oftast utan smink, satsar istället på fukt och glow, men till fest älskar jag att köra på bronziga skuggor, solkyssta kinder och långa fransar. Jag lägger rätt mycket tid på skönhet, älskar att få en spraytan under vintern och både naglar & tånaglar är alltid perfekt lackade med gelélack. Kan inte heller klara mig utan mina fuktkrämer och oljor, får panik om min hy känns torr.

 

Vad gör du för din inre skönhet? Medition, yoga, gröna smoothies? 

Jag försöker se till att få i mig näringsrik mat med vitaminer och allt vad det är, dricker mycket vatten och tränar. Kanske inte så mycket nu under graviditeten, men annars så! Var också duktig på att meditera förut, men nu var det ett tag sedan..

 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av dig? 

Blanda lite ansiktsolja i dagkrämen, och gärna lite flytande highlighter i också. Det blir glow deluxe.

 

Vad har du alltid med dig i väskan (i skönhetsväg)?

Faktiskt bara något återfuktande för läpparna. Speciellt nu under vintern så blir de otroligt torra och spricker om jag inte smörjer in dem med jämna mellanrum. 

 

Tack för pratstunden och lycka till med bebisen!

BIANCA INGROSSO

BIANCA INGROSSO

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till. Först ut har vi ingen mindre än en av CAIA:s grundare och Creative Director, Bianca Ingrosso.
Bianca, berätta om ditt nya varumärke CAIA Cosmetics!

– JA! CAIA är inte bara ett makeupvarumärke utan CAIA är även som en role model, en kvinnlig förebild som på många sätt blivit som en ledsagare för mig. Varje gång jag ställs inför ett beslut frågar jag mig vad CAIA skulle gjort om hon var i mitt ställe. Det kan röra sig om allt ifrån viktiga affärsbeslut till vilken smak hon skulle valt på en milkshake en helt vanlig torsdag. Jag har helt klart blivit totalt besatt av CAIA! Hon har blivit mitt alter ego.


Är CAIA en tjej som finns i verkligheten?

– Om hon skulle finnas så skulle jag verkligen vilja träffa henne haha! Hon är en sån tjej som jag vill festa hela natten med eller så hänger vi bara hemma och chillar med varandra. Vad man än gör med henne så har man skitkul. Vi skulle träna tillsammans och både garva och gråta ihop. Hon är en tjej som lyfter andra tjejer, hon är generös och spontan men samtidigt edgy. Hon är snäll och inbjudande. Hon är liksom en sån tjej som man kan vara ifrån i flera år men när man väl träffar henne igen så känns det som att man aldrig varit borta ifrån varandra. Hon är fruktansvärt smart men samtidigt helt crazy. Sjukt inspirerande helt enkelt!

Ända sedan du var liten har du hängt med din mamma på teatrar och konserter runt om i Sverige och har sedan dess fascinerats av makeup. Hur har det inspirerat dig?

–  Jag älskade att sitta och leka med mammas makeupartisters produkter och det var otroligt spännande för en liten tjej att få se hur människor förvandlades till prinsessor, träd eller Pippi Långstrump med hjälp av penslar och färg. Jag hjälpte till med allt ifrån att tvätta penslar till att locka peruker och jag kunde ägna timmar åt att städa på alla sminkbord. Jag började hjälpa mamma med hennes smink och hår när jag typ var 8 år eftersom hon ALLTID var sen haha.

Jag började själv använda smink ganska tidigt och kan, precis som när jag var yngre, spendera timmar framför spegeln vid mitt sminkbord där jag provar nya produkter och looker. Jag älskar det! Och jag har gärna några av mina favorit-youtubers; Nikki Tutorilas, Jaclyn Hill, Jeffery Star eller Desi Perkins på i bakgrunden som inspiration.

Vad är det du gillar så mycket med smink?

– Det kanske faktiskt inte är så många som vet hur pass galen jag är i smink. Att det på riktigt är min absolut största passion i livet och det har alltid varit min största dröm att få skapa ett sminkvarumärke helt på mitt eget vis. Jag älskar inte bara att skapa utan fascineras även av produkternas funktioner, mystiken kring olika varumärken och produkternas design. Det är en värld som aldrig tar slut!

Var får du din inspiration från?

– Jag har alltid funnit starka och självständiga kvinnor oerhört inspirerande och jag har haft tur att växa upp med starka kvinnor runt omkring mig. Alla kreativa människor; makeupartister, dansare, koreografer, producenter, mammas vänner, ingifta svägerskor, mina bröders tjejkompisar och deras flickvänner som funnits i mitt liv. Mina tjejkompisar också såklart, mina vänner som alltid har funnits vid min sida när livets bergochdalbana rusat både uppåt och nedåt men den som genom mitt liv alltid varit och fortfarande är min största inspirationskälla, den som alltid funnits vid min sida även vid de tillfällena jag inte förtjänat det och den som alltid älskat mig villkorslöst är min kära mamma.
CAIA kommer helt enkelt ifrån det som inspirerat och inspirerar mig i mitt liv!

Även om du är en stor del av CAIA så är du inte ensam. Tillsammans med tre partners äger du bolaget Beauty Icons AB som står bakom det nya makeupmärket. Berätta vilka det är?

– Jag har haft turen att teama upp med grymma partners, Jesper och Mikael, som jobbat med produktion och varumärkesbyggande inom skönhetsbranschen i över 15 år och även min manager Vanessa Lindblad är med på resan.

Hur ser din roll ut på CAIA?

– Jag är Creative Director och vi jobbar med världens främsta tillverkare av färgad kosmetik. De fabriker som tillverkar CAIA tillverkar de flesta av de mest exklusiva makeup-varumärken som säljs på de finaste varuhusen runt om i världen. Jag har last saying vad gäller allt från vilka nya produkter vi ska ta fram till vilken design dessa ska ha. Jag är helt enkelt bossen!

Vad är det som gör CAIA så fantastiskt?

– CAIA står för en outstanding kvalitet och vi kompromissar aldrig! Mina partners och jag är helt överens om att leverera helt fantastiska produkter och upplevelser till våra kunder. Jag lovar er att när ni köper produkter från CAIA så får ni inte bara det bästa marknaden har att erbjuda. Ni får även en del av våra själar och hjärtan!


Tack för pratstunden Bianca.

ARTIKEL 1 AV 7.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätt handla