CAIA QUEENS

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till.
KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till. Denna gång får vi träffa inspirerande Kenza Zouiten Subosic.

Kenza Zouiten Subosic är en av norra Europas starkaste influencers. Hon har en superpopulär blogg på www.kenzas.se och har nästan 2 miljoner följare på Instagram. Men det slutar inte där. Kenza är även en av grundarna och ägarna av det digitala modehuset Ivyrevel (www.ivyrevel.com) som gjort supersuccé under de senaste åren. 

Under de senaste veckorna har Kenza öppnat upp sig och blivit mer privat än någonsin tidigare. Hon har berättat om utmaningarna om att bli gravid och lyckan hon och Aleks (Kenzas man) nu känner när de går in i nästa fas av graviditeten. 

Kenza inspirerar oss varje vecka och har ett hjärta av guld. Vi är därför superstolta över att vi fick en pratstund med Kenza och att hon är vår CAIA Queen! 
Stort grattis till graviditeten Kenza! Hur känns det?
 

Tack! Det känns alldeles fantastiskt! Har aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu.

 

Vi vet ju att du har kämpat hårt och gått igenom IVF-behandlingar. Men till slut lyckades ni bli gravida på naturlig väg. När vågade du pusta ut och känna dig lycklig? 

Jag vet inte om jag har vågat pusta ut riktigt ännu, kanske jag vågar göra det när jag får upp min bebis på bröstet? Men när vi hade tagit oss förbi vecka 13 & testerna så vågade jag tro på det lite mer. Och för varje dag känns det mer och mer verkligt och ju mer jag känner bebisen, desto mer förstår jag att det är ett litet liv där inne. 

 

Vad blir det första du kommer shoppa till bebisen? 

Vi har bara köpt ett par bodysar än så länge, men snart ska vi börja kolla på vagn och det ska bli väldigt kul!

 

Vad tror du kommer bli den största förändringen i ditt och Aleks liv? 

Den största förändringen blir nog att man inte längre är nummer ett. Från och med att vårt barn föds så har vi en annan liten människa att sätta före oss själva och ta hand om och det är ett stort ansvar. Den andra förändringen är att vi blir en familj. Min alldeles egna familj. Wow. 

 

Hur tror du att du kommer bli som mamma? 

Jag tror att jag kommer bli en rolig mamma, väldigt kärleksfull och kanske lite för överbeskyddande, hehe. Min viktigaste uppgift blir att se till att vårt barn alltid känner sig trygg och älskad. 

 

Du jobbar som influencer och är drivande i modeföretaget Ivyrevel. Hur är det att klä sig och fortfarande inspirera när kroppen förvandlas som den gör under en graviditet?  

Det är rätt svårt! Speciellt eftersom att det är vinter och kallt. Just nu lever jag i mammaleggings och uggs hehe. Ser fram emot att få klä mig lite snyggare i vår, i ribbade klänningar och andra plagg som framhäver magen. 

 

Finns det några planer på mamma eller baby-kläder? 

Tyvärr inte, det är lite knepigt med långa produktionstider på kläder. Men man ska aldrig säga aldrig!

 

Har du fått det där berömda gravid-glowet som alla pratar om? 

Mjaaa jag vet inte, jag kan ju säga såhär att när jag kräktes i 6 veckor så fanns där inget glow iallafall haha! Men nu får jag höra att jag lyser, men jag tror snarare att det är min lycka som skiner igenom.

 

Hur sminkar du dig till vardags vs. fest? Är make-up och skönhet något du lägger tid på? 

Till vardags går jag oftast utan smink, satsar istället på fukt och glow, men till fest älskar jag att köra på bronziga skuggor, solkyssta kinder och långa fransar. Jag lägger rätt mycket tid på skönhet, älskar att få en spraytan under vintern och både naglar & tånaglar är alltid perfekt lackade med gelélack. Kan inte heller klara mig utan mina fuktkrämer och oljor, får panik om min hy känns torr.

 

Vad gör du för din inre skönhet? Medition, yoga, gröna smoothies? 

Jag försöker se till att få i mig näringsrik mat med vitaminer och allt vad det är, dricker mycket vatten och tränar. Kanske inte så mycket nu under graviditeten, men annars så! Var också duktig på att meditera förut, men nu var det ett tag sedan..

 

Har du något ”beauty hack” du vill dela med dig av dig? 

Blanda lite ansiktsolja i dagkrämen, och gärna lite flytande highlighter i också. Det blir glow deluxe.

 

Vad har du alltid med dig i väskan (i skönhetsväg)?

Faktiskt bara något återfuktande för läpparna. Speciellt nu under vintern så blir de otroligt torra och spricker om jag inte smörjer in dem med jämna mellanrum. 

 

Tack för pratstunden och lycka till med bebisen!

BIANCA INGROSSO

BIANCA INGROSSO

Under CAIA QUEENS kommer ni hitta intervjuer och reportage om intressanta kvinnor som vi ser upp till. Först ut har vi ingen mindre än en av CAIA:s grundare och Creative Director, Bianca Ingrosso.
Bianca, berätta om ditt nya varumärke CAIA Cosmetics!

– JA! CAIA är inte bara ett makeupvarumärke utan CAIA är även som en role model, en kvinnlig förebild som på många sätt blivit som en ledsagare för mig. Varje gång jag ställs inför ett beslut frågar jag mig vad CAIA skulle gjort om hon var i mitt ställe. Det kan röra sig om allt ifrån viktiga affärsbeslut till vilken smak hon skulle valt på en milkshake en helt vanlig torsdag. Jag har helt klart blivit totalt besatt av CAIA! Hon har blivit mitt alter ego.


Är CAIA en tjej som finns i verkligheten?

– Om hon skulle finnas så skulle jag verkligen vilja träffa henne haha! Hon är en sån tjej som jag vill festa hela natten med eller så hänger vi bara hemma och chillar med varandra. Vad man än gör med henne så har man skitkul. Vi skulle träna tillsammans och både garva och gråta ihop. Hon är en tjej som lyfter andra tjejer, hon är generös och spontan men samtidigt edgy. Hon är snäll och inbjudande. Hon är liksom en sån tjej som man kan vara ifrån i flera år men när man väl träffar henne igen så känns det som att man aldrig varit borta ifrån varandra. Hon är fruktansvärt smart men samtidigt helt crazy. Sjukt inspirerande helt enkelt!

Ända sedan du var liten har du hängt med din mamma på teatrar och konserter runt om i Sverige och har sedan dess fascinerats av makeup. Hur har det inspirerat dig?

–  Jag älskade att sitta och leka med mammas makeupartisters produkter och det var otroligt spännande för en liten tjej att få se hur människor förvandlades till prinsessor, träd eller Pippi Långstrump med hjälp av penslar och färg. Jag hjälpte till med allt ifrån att tvätta penslar till att locka peruker och jag kunde ägna timmar åt att städa på alla sminkbord. Jag började hjälpa mamma med hennes smink och hår när jag typ var 8 år eftersom hon ALLTID var sen haha.

Jag började själv använda smink ganska tidigt och kan, precis som när jag var yngre, spendera timmar framför spegeln vid mitt sminkbord där jag provar nya produkter och looker. Jag älskar det! Och jag har gärna några av mina favorit-youtubers; Nikki Tutorilas, Jaclyn Hill, Jeffery Star eller Desi Perkins på i bakgrunden som inspiration.

Vad är det du gillar så mycket med smink?

– Det kanske faktiskt inte är så många som vet hur pass galen jag är i smink. Att det på riktigt är min absolut största passion i livet och det har alltid varit min största dröm att få skapa ett sminkvarumärke helt på mitt eget vis. Jag älskar inte bara att skapa utan fascineras även av produkternas funktioner, mystiken kring olika varumärken och produkternas design. Det är en värld som aldrig tar slut!

Var får du din inspiration från?

– Jag har alltid funnit starka och självständiga kvinnor oerhört inspirerande och jag har haft tur att växa upp med starka kvinnor runt omkring mig. Alla kreativa människor; makeupartister, dansare, koreografer, producenter, mammas vänner, ingifta svägerskor, mina bröders tjejkompisar och deras flickvänner som funnits i mitt liv. Mina tjejkompisar också såklart, mina vänner som alltid har funnits vid min sida när livets bergochdalbana rusat både uppåt och nedåt men den som genom mitt liv alltid varit och fortfarande är min största inspirationskälla, den som alltid funnits vid min sida även vid de tillfällena jag inte förtjänat det och den som alltid älskat mig villkorslöst är min kära mamma.
CAIA kommer helt enkelt ifrån det som inspirerat och inspirerar mig i mitt liv!

Även om du är en stor del av CAIA så är du inte ensam. Tillsammans med tre partners äger du bolaget Beauty Icons AB som står bakom det nya makeupmärket. Berätta vilka det är?

– Jag har haft turen att teama upp med grymma partners, Jesper och Mikael, som jobbat med produktion och varumärkesbyggande inom skönhetsbranschen i över 15 år och även min manager Vanessa Lindblad är med på resan.

Hur ser din roll ut på CAIA?

– Jag är Creative Director och vi jobbar med världens främsta tillverkare av färgad kosmetik. De fabriker som tillverkar CAIA tillverkar de flesta av de mest exklusiva makeup-varumärken som säljs på de finaste varuhusen runt om i världen. Jag har last saying vad gäller allt från vilka nya produkter vi ska ta fram till vilken design dessa ska ha. Jag är helt enkelt bossen!

Vad är det som gör CAIA så fantastiskt?

– CAIA står för en outstanding kvalitet och vi kompromissar aldrig! Mina partners och jag är helt överens om att leverera helt fantastiska produkter och upplevelser till våra kunder. Jag lovar er att när ni köper produkter från CAIA så får ni inte bara det bästa marknaden har att erbjuda. Ni får även en del av våra själar och hjärtan!


Tack för pratstunden Bianca.

Senaste

KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKEL 1 AV 2.1 2  Nästa »  | Visa alla 

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla