Sweaters från CAIA – Shoppa sweater i croppad modell | CAIA Cosmetics

SWEATERS

Vid vår första lansering ville vi göra något extra till alla våra CAIAs, förutom produkter ville vi ge något som ni kan bära samtidigt som det är en skön tröja. Vår CAIA Crew Sweater blev resultat. En sweater i croppad modell med CAIA-text på framsidan och ett budskap på baksidan.

CAIA Crew sweater 
Från CAIA till våra CAIAs. Vid vår första lansering gjorde vi även en “non makeup product” för att våra kunder skulle få något extra. Detta resulterade i vår sweater. En beige sweater i croppad modell och långa “oversize” armar. På framsidan står CAIA i vit färg och på baksidan står “Real queens fix each others crowns”, också i vitt. Du kan även sätta ett linne under den för variation. 
Tröjan är i 100% bomull och tvättas i 40 grader med tillsammans med liknande färger. 
Tröja kommer i storlekarna S/M och L/XL. 

Kundrecensioner
På vår sweaters produktsida kan du även läsa om våra kundrecensioner och se vad andra kunder tycker om tröjan. Eller har du redan köpt den? Då får du gärna lägga en recension om hur du upplever tröjan. Detta gör du genom att logga in via mina sidor. Du finner inloggningsfunktionen längst uppe på startsidan i det högra hörnet. 

Vad andra kunder har tittat på 
På produktsidan av vår CAIA Crew sweater finner du även längre ner på sidan vad andra kunder som har tittat på denna tröja, vilka fler produkter de har tittat på. Ett tips från oss på inspiration! 

Vår sweater: 

  • 100% bomull 
  • Croppad modell 
  • Cruelty Free 
  • Fri frakt över 250 kr 

 

Sociala medier
Vi älskar när ni taggar oss på sociala medier! Har du köpt tröjan får du gärna tagga oss - vi tycker det är så roligt att se våra produkter på er.  

Letar du efter en present?
Har du svårt att bestämma dig för vad du ska ge bort i present? Eller har du ont om tid att köpa en gåva? Köp ett CAIA presentkort! Så får personen själv välja. Våra presentkort är ett e-presentkort och skickas direkt till din mailadress. De är giltiga i 12 månader och värdekoden som används i kassan står på presentkortet. 

Kundtjänst 
Har du en fråga eller fundering gällande vår CAIA sweater eller våra andra produkter? Då är du varmt välkommen att skriva till oss på: info@caiacosmetics.com så hjälper vi dig mer än gärna.

Sociala medier 
Vill du få mer inspiration eller information om makeup, nyheter eller annat kul? Följ oss då gärna på sociala medier. Vi finns på Youtube, Instagram och Tik Tok där vi presenterar olika typer av content - så följ alla för att inte missa något! På Youtube har vi mycket tutorials där vi tillsammans med våra makeup artister presenterar nya looks samt tips och tricks hur du ska applicera och använda våra produkter. På Tik Tok vill vi bjuda in till inspiration och humor! Där ser ni väldigt varierat material. På Instagram har vi mycket inspirerande content skapade av er, oss samt information om lanseringar, nyheter, restocks och mycket mer. Välkommen till CAIA! 


Sweaters

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla