Necessärer från CAIA – Shoppa necessär & sminkväska | CAIA Cosmetics

NECESSÄRER

Förvara CAIAs makeup och sminkborstar i en snygg och smart necessär. En sminkväska eller neccessär håller enkelt sminkborstarna och makeup på plats utan att de åker runt och tar skada. Samtliga av CAIAs neccessärer är gjorda av konstmaterial och är veganska. Vi har necessären för dig.

CAIA NECESSÄR ROSA
245 kr
Köp nu
CAIA NECESSÄR BLÅ
245 kr
Köp nu
CAIA NECESSÄR
245 kr
Köp nu
WATERPROOF KIT
325 kr 470 kr
PRIME TIME KIT
545 kr 665 kr
Necessärer hos CAIA
Vi arbetar för att skapa produkter av hög kvalité till ett bra pris för våra kunder. I vår produktutveckling arbetar vi lyhört och aktivt för att prestera, lyssnar in vad våra kunder önskar samt vad vi själva tycker saknas i vårt sortiment och på marknaden. Varje necessär är noga framtagen av CAIA’s produktutvecklingsteam för att de ska fungera funktionellt och se ut enligt vår önskan.
Alla necessärer är gjorda av konstmaterial och är veganska.
Alla våra produkter får plats i våra necessärer. Vi har även många kit där vi har samlat en necessär tillsammans med andra produkter – för att du ska kunna köpa fler produkter till ett bättre pris. Dessa kit är även en fin gåva att ge bort.   
Våra necessärer & sminkväskor
Viktigt vid skapandet av necessärer är både funktionaliteten i necessären samt att den är praktisk, smart och samtidigt snygg. Vi vill att vårt utbud ska passa alla dina olika tillfällen och krav – behöver du en mindre, praktisk necessär som är enkel att ha med samtidigt som du vid ett annat tillfälle behöver en större necessär för att kunna organisera din sminkgarderob? Oavsett så har vi necessären för dig.
När vi produktutvecklar våra necessärer kollar vi mycket på hur vi kan göra de så smidiga som möjligt och om det är något vi saknar på marknaden. Vi vet att med en bra och snygg necessär blir vardagen lite enklare. Så varför inte sätta lite guldkant på vardagen med en läcker necessär?

Tips till dig
Necessärerna är enkla att torka av och hålla rena, både utvändigt och invändigt.  
Har du några frågor gällande våra necessärer är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Kolla även gärna på vår Youtube där vi presenterar våra necessärer och visar upp dem ännu mer för att få mer information om varje produkt.
En rolig anekdot är att ordet necessär kommer från franskans ord för nödvändig – vilket den precis är för att kunna organisera sina smink- och hudvårdsprodukter.

Funktionalitet & Praktiskt
För oss är det viktigt att våra necessärer är funktionella och smarta för att det ska underlätta användningen. Fickor, öppet fack och mycket plats är olika saker vi har tagit i beaktning i olika necessärer.
Och såklart jobbar vi även med färger och material som vi tycker ger bäst effekt och som vi står för.

Våra necessärer:
Funktionella & praktiska
Veganska
Cruelty free
Fri frakt över 250 kr 

Mål
Vi vill och skapar kontinuerligt make up, parfym och accessoarer av allra högsta kvalitet utan att det ska behöva kosta allt för mycket för våra kunder.
När ni kommer in på vår hemsidan får ni se vårt resultat efter otroligt hårt arbete, för att kunna prestera de bästa produkterna för er.
Vi vill alltid finnas där för våra kunder och visa uppskattning, och ni är alltid välkomna att kontakta oss via några av våra kanaler.
 
Kontakta oss gärna
Vi på CAIA arbetar för att hjälpa dig. Vi finns här vid minsta lilla fråga gällande CAIA och vi hjälper dig gärna. Kontakta oss via info@caiacosmetics.com så svarar vi dig inom 24 timmar.

Necessärer

Mina sidor

Glömt lösenordet?

Du har inte lagt några varor i varukorgen. Fortsätta handla